User
Password

Attiecības bez saistībām / 80


mistiq | 30.10.2006. - 23:28:41 | Views: 14996

Ko jūs ar to saprotat? Kas īsti skaitās saistības attiecībās, jūsuprāt, un kur ir robeža starp vienkāršu sexu, "attiecībām bez saistībām" un nopietnām attiecībām..?

Vnk aizdomājos par šo jautājumu kad bij jāizvēlās ar kādu mērķi es te kādu meklēju. Es gribu šeit sameklēt kādu īstu, nesamākslotu cilvēku patiesām un nopietnām attiecībam. Tomēr uzraksts "nopietnas attiecības/laulība" mani nedaudz aizbaidīja - nav jau tā ka uzreiz plānošu atlikušo mūžu ar šo cilvēku pavadīt. No otras puses - "bez saistībām" es izprotu kā nerēķināšanos ar partneri, gulēšanu ar citiem un tādu iespēju, ka otra pusīte jebkurā mirklī var iziet pa durvīm un neatgriezties. Un tas man nav pieņemami. Vai es to visua pareizi izprotu vai arī katram ir savs uzskats par "saistībām"..? Un ko īsti meklē cilvēki ar uzrakstu "Attiecības bez saistībām"..?
Replies (89)
rendija | 18.11.2006. - 15:12:11

:D....nu ta beidzot! Jauki patekts, mistiq! Bondstreet, ne jau visi homo puiši apgrozās XXLā.
bondstreet | 18.11.2006. - 16:21:51

Vot bulshits ir to ko tu runaa!!!!!!!!
Cik tu zinis laimigus "gjimenes geju parus"???? 5 vai10????? Pasham smiekli nenak??? Un ja jau Tev viss ir ideali un tu nelaid pa kreisi un pa labi, tad kapec esi joprojam viens, idealais cilvek???
janisl202 | 18.11.2006. - 18:21:29

Attiecības, kas balstās uz mīlestību ir pilnībā iespējamas arī starp homoseksuāli orientētajiem, man savādākas man nav bijušas un lai arī šobrīd esmu viens, nedomāju, ka tas tā būs uz ilgu laiku. Protams, ir arī nelabojamas padauzas, bet tādu arī starp heteroseksuāļiem netrūkst...
Beigās katrs saņem pēc nopelniem - padauza beidz izmantots un visu pamests, tas kas meklē mīlestību - kārtīgās attiecībās, mīlestībā līdz mūža galam...
mistiq | 18.11.2006. - 18:57:56

Vai tiesham kaada paara laime ir atkariga no taa vai tas ir homosexuals vai heterosexuals paris..? Hetero krapj/sit sievas; homo viduu gadaas ilgas, pastavigas attiecibas. Taa kaa caurmeraa tas pac vien ira.
Bondstreet - skaitljos nesaukshu, tas nebij mans pashmerkjis veidot ’laimigo paru’ statistiku. Man pietiek ar to ka es zinu ka vinji IR, un tatad tas existee un arii es vareshu to atrast. Un tieshi tapec PAGAIDAM esmu viens - nepiekritu ne uz ko mazaku kaa patiesiba un pashatdeve otram cilvekam, resp, ’attiecibas bez saistibaam’ man ir nepienjemamas, lai gan cilveki ar sho manu uzskatu laikam tomer ir mazakumaa. Bet vienalga - vinji ir. Un mans merkjis nav ’par jebkuru cenu but ar kadu kopaa, poh ar ko’! Kaa teica viens mans labs draugs (man tas tgd ir kaa dzives moto):
"Labak badaa mirt... nekaa est ko pagadaas;
Labak vienam but... nekaa ar ko pagadaas..."
Ista aristokrata cienigs citats. Luk pie shis filozofijas pagaidam arii pieturos. Un piekritu janisl202 - dzives stils agri vai velu atgriezhas kaa bumerangs, gan labajaa, gan sliktajaa nozimee...
bondstreet | 18.11.2006. - 19:39:10

Tagad tik pamaniju ka Tev 20 gadu! Ak dievs un Tu jau runa ka pieredzejis cilveks pusmuza vecuma! Ko tu zini vel no dzives???????? Es saprastu ja sito visu varetu teikt cilveks kuram ir dzives pieredze, bet ne jau tu "mitiq"!!!!! Tagad tik viens secinajums, tu esi ieliekams tai pasha maisa, par kuru runaju, iedomibas kalngals, pats nezin ko grib, un ilgi vel Tev nebus neviens tici man, jo ar shadu BULSHITU ko pats runa esi iebraucis auzas! Līdz ar to šo tēmu vairs neapspriedīšu!
Paldies !!!!!
mistiq | 18.11.2006. - 19:52:37

Ok, katram tiesibas uz savu viedokli, bondstreet. Kaut gan vecums un pieredze ne vienmer ir sinonimi. Neesu gluzhi vakar piedzimis un savos 20 jau taa esu pietiekoshi daudz ko sajedzis kaa notiek mijiedarbiba starp diviem cilvekiem un izvelejos sev vispatikamako variantu. Un citiem to neuspiezhu un nelieku veidot attiecibas pec manis minetaa modelja. Tapec neredzu pamatu shadam aizkaitinajumam. Taisnibas labad piemineshu, ka ilgi viens reti palieku, jo ar laiku no pelavaam vienmer tomer izdodas kadu graudu izlasit, respektivi - tadu cilveku kam ir taas pashas dzives prioritates kaa man. Taa kaa tavs minejums tomer neatbilst patiesibai. Un par iedomigu sevi neuzskatu, drizak - par izveligu. Bet uz to katram ir tiesibas - izveletis tieshi sev atbilstoshu avriantu. Lai nu kaa, "kas paskaidro - taisnojas" un man tavaa priekshaa jo ipashi nav par ko taisnoties. Vienalga bija patikami dzirdet preteju viedokli, savadak diskusijas vispar nebutu :) Paldies arii tev.
costeek | 18.11.2006. - 19:56:10

sorry, bondstreet! attiecibas iespejamas starp diviem cilvekiem neskatoties uz dzimumu un orientaciju! vai tu doma, ka geji ir tie "ipashie", kam dzive iet citadak? muljkjibas!!!!
starpcitu, vecums nav piredzes raditajs. mistiq labi zina ko grib un vinjsh atradis, bet tu? ka vispar iespejams dzivot, kad esli parlicinats, ka tev nekad nebus attiecibas un milestibas?! man tevi zhel..
atvainojos, ja kaut ko nepareizi sapratu...
wizard | 17.12.2006. - 23:49:15

Faktiski saucamās ’’attiecības bez saistībām’’ nozīmē attiecības bez cerībām, tas ir attiecības, kuras nav domājamas kā ilgtermiņa attiecības un tāpēc neuzliek pusēm pienākumu nemeklēt citus partnerus.

Patiesībā, tas ir viens no efektīvākājiem un vienlaikus taisnīgākajiem modeļiem, kurās cilvēki gandrīz nemelo viens otram, neko lieki nesola. Vienīgā problēma ir tā, ka reizēm pienāk brīdis, kad šīs attiecības pāraug citās, un cilvēki šo brīdi nepamana vai baidās pamanīt un visu padirš.

Tomēr ’’attiecības bez saistībām’’ ir daudz labākas, nekā bezgalīgi likt sludinājumus dažādos portālos a la ’’ищу спутника жизни на две недели’’ vai ’’meklēju jaunu un seksīgu otru pusīti un mīļotu cilvēciņu ar seksīgu pakaļu vecumā starp 18 gadiem un 3 mēnešiem un 22 gadiem un 2,5 mēnešiem’’ (jautājums, kas rodas ikvienam saprātīgam cilvēkam, kur vajadzētu zūst jūtām pēc norādīto termiņu notecējuma?).

Ja meklē kaut ko nopietnu, tad arī meklē un nesāc veidot kaut kādas ’’nopietnas attiecības’’, kurās centīsies nosēdēt uz diviem krēsliem un noturēt šīs attiecības, droši zinot, ka pašā sākumā nebiji tās domājis kā visa mūža attiecības.

Es joprojām uzskatu, ka tādas ir iespējamas. Pretējā gadījumā nemaz nav vērts mest kaķim zem astes piecus vai desmit gadus, veidojot ’’attiecības’’ gluži kā dažas sievietes, kurām kādu āzi mājās uz dīvāna vajaga galvenokārt statusa pēc, lai rādītu svīnībās draudzenēm un darba kolēģēm, jo kam citam šis āzis neder.

Varbūt, tas ir maksimālisms, bet ...

"Ведь вечно любить невозможно.
На время - не стоит труда." (с)

Tas ir vienīgais loģiskais secinājums. Vai nu turpināt cerēt, ka var atrast cilvēku, ar kuru varēsi pavadīt mūžu vai laiku, kas ir salīdzināms ar cilvēka mūža ilgumu, vai arī atteikties no surogātām mīlestībām un iztikt ar attiecībām bez saistībām.
punk | 23.12.2006. - 21:07:19

centies, cik gribi, bet...
tas, par k ir runa, manā prātā definējas, kā sekss bez saistībām.. kāds teiks - " a mēs arī uz kino ejam", tik un tā sekss.
Attiec;ibas ir un paliek attiecības. punkts, basta. un kā tur vēl.
© Lesbi.lv. Все права защищены.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.