User
Password

Sex VS milestiba / 20


mistiq | 28.11.2006. - 01:09:34 | Views: 6565

Lūk, šāda hipotētiska dilemma:
Mīlu cilvēku, vēlos būt ar viņu kopā. Cilvēku interesē tikai sex, respektīvi, kaut kādu iekšēju motīvu vadīts viņu neiteresē ne attiecības, ne mīlestība, ne romantika. Tikai sex.
Tad lūk, divi jautājumi, par kuriem vēlētos padiskutēt ar pārējiem, analizējot doto sitāciju:
1) Kurš ir zaudētājs šādā situācijā - viņš, kas atsakās no mīlestības plika sexa dēļ, kaut gan manuprāt cilvēku, kurš tevi tiešām mīlēs, atrast ir krietni grūtāk nekā vnk sex partneri..?
2) Kā rīkoties šādā situācijā? Respektīvi - vai piekrist uz tīri sexuāla raxtura attiecībām (kas varētu būt sāpīgi cilvēkam, kurš mīl un grib kko vairāk) vai arī vnk aizmirst un censties cīnīties ar savu mīlestību..? Vai varbūt ir arī kāda cita izeja..?

Anyway, tiem, kam šī situācija šķiet interesanta/pazīstama/banāla - laipni lūgti padalīties ar savu viedokli. Tiešām vēlos dzirdēt jūsu domas :)
Replies (40)
12
kasis | 05.12.2006. - 21:42:55

vienam ir jaamiil,otram vienkaarsi jaalauj sevi miilet,,ta skaistaa miilestiba (es gan to gribeetu saukt par kaisli) ir tikai attiecibu sakuma,,,velak vnk cilveki sarod kopa un jo ilgak jo gruutak beigt tas attiecibas,,,,,ir jau forsi iet gulet un pamosties silta gultina,,taipat laika tev segu velk nost nakti un knosas :)))))
costeek | 06.12.2006. - 13:00:03

trevor: pilnig’ piekritu!
kasis: abam ir jamil! pa vienam nesanaks. ja nav milestibas, kamdelj mocit sevi un citu? abpuseja un tikai!
kasis | 06.12.2006. - 17:38:55

costeek,varbut pastastisi man mulkim kas tad ir miilestiiba,,,,,,,,
wizard | 07.12.2006. - 19:26:09

Situācija tiešām ir banāla.

Manuprāt, zaudētāji ir abi divi, jo abi šā kā tā nedabūs gribēto. Jautājums var būt tikai par to, kurš ir lielāks zaudētājs.

Protams, varētu būt tas, kas grib pliku seksu. Bet ne vienmēr. Jābūt godīgam pret sevi un jāpajautā: viņš vienmēr un ar visiem grib tikai seksu, vai šajā konkrētajā situācijā? Atkarībā no atbildes arī var domāt, ko darīt tālāk.

Labākais risinājums - atteikties no šī cilvēka. Vienalga ko un cik tu viņā ieguldīsi, tas būs tukš numurs.
kasis | 07.12.2006. - 21:36:50

varbut nevajag atteikties vai uzstadit kkadus ultimatus bet vienkarsi dzivot un nemt to ko dzive dod,parasti laiks visu saliek pa vietam,savadak nemaz nemedz buut,viens grib seksu otrs milet,briniskigi,,,"dot laikam laiku vajag",to no viena gudra cilveka dzirdeju un nav man pamata to apsaubiit :)))
mistiq | 07.12.2006. - 21:39:22

Piekritu wizard. Domaju tapat, un taa arii rikojos. Lai gan peecaak saku apsvert - varbut taisniba tiem, kas man ieteica - sac ar sexu...bet varbut velak kaut kas nopietns no taa izveidosies. Tomer man ir taads stereotips, ka milestiba noved pie sexa, bet sex - ljoti reti lidz milestibai...
costeek | 09.12.2006. - 00:33:19

kasis: самокритика конечно поощряется.. milestiba - tas ir jutas starp diviem. milestiba tikai no vienas puses ir egoisms...
costeek | 09.12.2006. - 00:37:46

bet varbut cilvekam "kas grib tikai sex" ari ir savas jutas.. vai tiesham eksiste tie, kas kaifo no plika seksa? varbut kadas delj vinjam vienkarshi negribas atgriezties pagatne.. ta ir tikai doma... gribejas saprast situaciju.
wizard | 14.12.2006. - 11:38:59

costeek, nu jūtas jau ir visiem. Bet jāpaskatās kādas. Es jau negribu noliegt seksu bez mīlestības. Ja tā darītu, tad 99% no visas dzīves jāpavada bez seksa.

Tā nav liela problēma, ka cilvēki guļ viens ar otru bez mīlestības. Problēma ir tā, ka daudziem

a) sekss ir galvenais dzīvē (tieši tāpēc daudzi cenšas iegādāties pastāvīgu partneri un ne tādēļ, ka meklē mīlestību),

b) daudzi melo, ka viņiem vajag ne tikai seksu un nosoda tos, kas nemelo (dzīvojot melos, viņi, protams, nekādu mīlestību nekad neatradīs),

c) daudzi melo, ka viņi vērtē cilvēku, nevis viņa izskatu utt., bet patiesībā vērtē tieši izskatu, tieši seksuālo pusi, nevis cilvēku.

Rezultātā cilvēku lielākā daļa cilvēku nespēj realistiski paskatīties uz sevi un apkārtējiem un dzīvo vienās pretrunās, jo sekss viņiem ir tas svarīgākais, bet viņi to negrib atzīt un melo, melo, melo.

Varbūt, vienīgais labums no plika seksa meklēšanas ir tas, ka tas ir ļoti progresīvs līdzeklis atbrīvošanai no meliem.
wizard | 14.12.2006. - 11:47:29

Atcerējos gadījumam piemērotu citātu

Тьмы низких истин нам дороже нас возвышающий обман.

А.С. Пушкин
mistiq | 14.12.2006. - 13:36:56

Un, no otras puses, uzskatu ka tie arii ir meli/liekuliba, ja cilex saka ka vinjam interesee TIKAI sex... neticu ka ir kada cilveciga butne, kas varetu bez jutam dzivot pavisam laimigi...tomer ik pa reizei, pat pashai pieredzejushakai m###ai gribaas siltuma, maiguma un patiesu jutu. Vismaz tto sauc par cilvecibu. Un ja cilvekam shiis vajadzibas pec ’cilvecibas’ nav... tad diez vai vinju var nosaukt par cilveku...
Tb - tie kas meklee tikai un vienigi sexu arii melo, visticamak tapec, ka baidaas tikt chakaretiem/nogurushi no centieniem izveidot kaut ko nopietnu un samierinajushies ar kaut ko mazaku.
venuss | 14.12.2006. - 13:45:23

Mistiq ! Vai Tu zini daudz patiesi laimīgu cilvēku ? Manuprāt tādu ir ļoti maz . Katram kaut kas pietrūkst . Vienam mīles’tibas , citam sexa , citam laba cilvēka ko mīlēt , un tā bezgalīgi . Veltīgi šeit meklēt to vienīgi pareizo un ideālo modeli . Katram ir sava "uts" . Arī tiem bezgala laimīgiem sirdī kaut kas kremt . Meklēt laimes formulu ir tas pats , kas mūžīgo dzinēju vai ko citu utopisku . Tie īsteni laimīgie , manuprāt , mīt tikai Aptiekas ielā .
costeek | 14.12.2006. - 16:26:09

wizard: правильно разложил. есть все такие люди. если вопрос относился ко мне, то секс мне нужен, как и любому другому живому человеку. только вот для очень важно обстановка вокруг в процессе и разумеется сам партнёр. если сказать, что я могу прожить без секса - это тоже как и прожить без любви - и то и то необходимо в жизни. и те, которые говорят, что больше не умеют любить они врут - в первую очередь самим себе!
многие пытаються "держать марку", красиво выглядеть в глазах друних, поэтому они врут, а чтобы правда выглядила правдоподобнее, то врут себе, пока сами в свою ложь не поверят. а вот когда веришь в то, что говоришь. тогда можешь упректь и остальных.

любовь и секс не должны противостоять. они должны быть вместе.
wizard | 14.12.2006. - 18:50:34

Был у меня один забавный случай недавно. Один мой близкий друг решил прикола ради спросить одного типчика, что он обо мне думает. Типичик, как, в общем, в среде педиков и принято, расписал меня самыми черными красками. Мой друг ему, разумеется, не поверил, поскольку его опыт ровно противоположен тем домыслам, которые ему сообщили. Зато высокоморальный деятель, который "рассказал много нехорошего" известен мне, во-первых, как участник всяких оргий самого низкого разбора (уточняю: настолько низкого, что я в них не участвую), а, во-вторых, как лицемерная сучка, которая ходит по гей-пляжу в стрингах, вертя задницей и думая, что она не потаскуха, потому что надела стринги.

А вы говорите "любовь"... Ну, конечно, любовь есть и, конечно, влюбляться полезно, а тот, кто чувств не хочет ошибается.

Но фишка в том, что слово это замазано такими грязными языками, что хуже просто не придумаешь. Лишний раз говорить не хочется. А то либо сам запачкаешься, либо возвышенный идеал запачкаешь - в зависимости от того, что делал сегодня.
wizard | 14.12.2006. - 18:55:00

И еще вот что: по свету просто толпами ходят люди, которые думают, что способны любить, и трахают мозги окружающим, полагая, что это и есть любовь. Иные даже склонны думать, что отказываясь от них, человек отказывается от величайшего в жизни счастья. Я стараюсь с ними быть вежлив и снисходителен, если сильно не достают:)))
mistiq | 14.12.2006. - 21:43:08

"Но фишка в том, что слово это замазано такими грязными языками, что хуже просто не придумаешь."
Fakt. absolutno soglasen. No vot akcent sdesj na slovo "slovo"...slovo i vpravdu stalo na ravne kombinacii 3 bukv - takzhe nevirazitelno v svojom smisle, no jevo prodolzhaju proiznositj s takim pafosam...na pravo i na levo. No glavnoje ne slova, a samo jevlenije - i ljuovj, po mojemu, ’iz modi’ nikogda ne videt... i ’modoj’ nikogda ne stanet. I nikakimi jazikami jejo ne zamazatj. Eto tozhe samoje 4to pljunutj v more - grazneje ono ot etova ne stanet.

"любовь и секс не должны противостоять. они должны быть вместе." - zolotije slova! I vsetaki - ravnopravnimi ja bi ix ne s4ital. Ljubovj urovnem vishe. No eto kak telo - ne tolko bez mozga i bez serdca, no i bez zhiludka, pe4eni, po4ek itd ne prozhevesh... i pojdi pojmi kto iz nix vazhneje ;)

"по свету просто толпами ходят люди, которые думают, что способны любить"
ja dumaju ljubitj KAZHDIJ sposoben. Etomu ne nado u4itj. Eto prirodnij dar, kotorij mozhno poteratj, eto fakt. Vot delo v drugom - kto 4to nazivajet ljubovju. To, 4to mnogije udvolitvorenije svoix kompleksov i egoizma zas4et drugova nazivajut ljubovju - v etom ja soglasen. No - gorbatova magila ispravit...
wizard | 14.12.2006. - 21:58:36

"Ах, друг мой, Аркадий Hиколаевич! Об одном прошу тебя: не говори красиво!" (с)

costeek | 15.12.2006. - 16:03:51

wizard жжёт!!
wizard | 15.12.2006. - 16:54:26

costeek, это не я жгу. Это Иван Сергеевич Тургенев.
alegra | 15.12.2006. - 17:56:38

"1) Kurš ir zaudētājs šādā situācijā - viņš, kas atsakās no mīlestības plika sexa dēļ, kaut gan manuprāt cilvēku, kurš tevi tiešām mīlēs, atrast ir krietni grūtāk nekā vnk sex partneri..?"
А я скажу НИКТО. Никто не выйграл и не проиграл, каждый остался при своих интересах и у каждого тут своя правда. Нельзя винить человека только по тому что он любит СЕКС больше чем чувства и точно так же нельзя обвинять тех людей, которые считают что чувства важнее секса. Такова моя точка зрения на эту ситуацию.

"2) Kā rīkoties šādā situācijā? Respektīvi - vai piekrist uz tīri sexuāla raxtura attiecībām (kas varētu būt sāpīgi cilvēkam, kurš mīl un grib kko vairāk) vai arī vnk aizmirst un censties cīnīties ar savu mīlestību..? Vai varbūt ir arī kāda cita izeja..?"
В вашей (твоей) ситуации лучше искать человека по интересам. Если для вас чувства важнее голово секса, значит и ищите себе человека с которым бы ваши цели совпадали, а того оставьте в покое. Я думаю если он решил встречаться с вами ТОЛЬКО на сексуальной основе, то своего решения он не изменит, следовательно ваши отношения будут похожи на моральный САДОМАЗОХИЗМ....Подума йте, надо ли вам такое?

12
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.