User
Password

Ar cik dzimumiem esat pārgulējuši?


kangarooo | 21.07.2023. - 11:58:13 | Views: 951

Vai jūs piekrītat, ka dzimumu sistēmā ir tikai divi dzimumi, vīrieši un sievietes? XX, XY un traucējumu vīrieši ar XXY, dažreiz sievietes ar XXY?
Replies (13)
libra19 | 21.07.2023. - 12:13:00

Jā ir tikai 2. Un ar ko guļ vairāk, tas nosaka orientāciju. Visi terminu jaunievedumi, dzimumidentitātes traucējumi, dzimuma maiņa ir psiholoģiskās blaknes. Ar hromosomām gan te maz sakara. Parasti izmaiņas pēdējā hromosomu pārī nosaka garīgu atpalicību (3 pakāpes) un dažādu retu psihisku sindromu iedzimšanu nevis dzimumu vai dzimumidentitāti. Var piedzimt ar abu dzinumu sekundārajām  dzimumpazīmēm, bet tā jau dabas anomālija diemžēl. 
Tas ir tas, ko es domāju. Kāds mani nosodīs vai kā, bet es nenosodu nevienu. Sausi fakti un mana personīgā interpretācija. Lai jauka diena visiem!
zalktis | 21.07.2023. - 13:52:34

Tīri statistikai- ar cik dzimumiem pats esi sagulējis? Asking for a friend.

Esmu pārbulējis ar vienu dzimumu.
Dzimumu jau divi, bet orientācijas katram dzimumam ir baziljons.
kangarooo | 21.07.2023. - 14:49:13

Esmu nevainīgs zemeslodes mīlis. Nekāda sakara ar cilvēkiem, tikai dabu, kas monekulas, ar uz zemas atvesto mitohondriju dzīvības radīšanai ar dieva atmesto asteorīdu atceļojušo, paceļ no pazemes virspusē pretī saulei.



Bet dzimumaktu seksualitātes ar cilvēkiem ir 2
ar bērnu radīšanu Hetero, aseksualitāte pret visu citu
vai izsargājoties vai baidoties no atbildības bez bērnu radīšanas Homo, aseksuālitāte pret visu citu.

Var būt Hedonisms aizejot trešo soli garām savai mīlestībai- multi partneru vismaz 2 abu bināro dzimumu orientēta izlēmīga profesionāla testēšanas combo Bisex ar cilvēkiem. Ir arī citi kas aizliegti ar likumu.
Varbūt domā ka kam ir fetiši tad fetiši un parafīlijas traucējumi ir daudzi, kā piemēram uz ķermeņa daļām, kā ģenitālijām?

Bet ja nav seksualitāte ne pret ko vai ir tās trūkums vai bailes no tās- aseksualitāte, kas nav ar seksu saistīta, bet piegulēšana, ja nav kur dzīvot.

is orientation a fetish
To what degree do fetishes differ from conventional sexual orientation?
https://psychology.stackexc hange.com/q...orientation
Can having a fetish be seen in the same light as being gay? How are they fundamentally different?
https://www.quora.com/Can-h aving-a-fet...y-different
kornketa | 30.07.2023. - 10:39:58

Ar 16 dzimumiem.
lailux | 02.08.2023. - 10:12:45

Man nav daudz, ar ko plātīties, bet nav arī ko liegties. Partneri bijuši viena dzimuma. Tādā ziņā - ar 1 (vienu). Apakšjautājums: jā, dzimumi ir 2 (divi).

(Par daudzajiem dzimumiem - tā paliek teorija un politika. Ja tai pakļaujas, nevaram zināt, ar ko pārguļam, un pat savu dzimumu varam nezināt. Bez tam citi vēlas atdalīt sabiedrisko dzimti, angliski gender, no bioloģiskā dzimuma, angliski sex, bet ar to skaidrība gan nevairojas.)
kaadskautkur | 11.08.2023. - 18:10:57

Esmu mēģinājis ar abiem, bet nesekmīgi - man pietrūka libido.

Kādu laiku domāju, ka esmu homoseksuāls, bet secināju, ka man ir tikai diezgan šaurs homo fetišs uz noteikta izskata sejām, vecumu un uzvedību, taču tieksme uz cilvēka ķermeni kopumā man ir par vāju, lai to nosauktu par orientāciju. Neviena dzimuma dzimumorgāni man nekad nav izsaukuši tieksmi, un arī porno video esmu skatījies tikai uz seju un reizēm varbūt iedomājos apskāvienus, pieskārienus, bet viss pārējais šķiet lieks. Ja nav mana fetiša elementu, tad nav arī vispār nekādas tieksmes, tieši otrādi, ir atgrūšanas sajūta. Tāpēc marķēju sevi kā "pelēko aseksuāli".

Apzinos, ka tā ir diezgan stulba situācija. Emocionālā un interešu ziņā viegli varu atrast kontaktu ar praktiskām, prātīgām, mierīgām, introvertām sievietēm, bet nekad nav izdevies satikt vīrieti, ar kuru būtu pat virspusēji tāda saskaņas sajūta kā esot ar sievieti, kur nu vēl tādu vīrieti, kas vienlaikus apmierina manu "fetišu tieksmi". Tāpēc būtībā esmu atmetis ar roku domai vispār izveidot kaut cik stabilas attiecības ar vīrieti.

Pašlaik esmu tādā dīvainā ilgstošā (jau 4 gadi) mēģinājumā uzturēt attiecības ar kādu sievieti. Kaut gan dzīvojam dažādās pilsētās un tiekamies reti, tomēr sarakstāmies un sazvanāmies par dziļām tēmām, esam viens pret otru pilnīgi atvērti un pieņemam domu, ka reiz varētu vienkārši dzīvot blakus kā draugi vai pat dzīvesbiedri bez intīmām attiecībām, vai arī varbūt atrodot kādus citus veidus, kā tās realizēt. 

Protams, mani visu laiku moka šaubas un mazvērtības kompleksi - kā gan tik forša un vesela sieviete var gribēt attiecības ar mani, slimu, trauksmainu un seksuāli nespējīgu. Ir arī zemapziņas fantāzijas "bet ja nu es satieku vīrieti, kas atbilst manam fetišam un ar kuru man izveidojas 100% saskaņa", bet tad padomāju, cik tādu cilvēku esmu vispār redzējis savos 40 gados. Nevienu.

Viņa pati saka, ka pēc dažiem seksa mēģinājumiem savā dzīvē sapratusi, ka sekss "kā tāds" viņu īsti neaizrauj un ar vibratoru esot daudz labāk, un vispār viņai daudz vairāk vajagot dziļu emocionālu un intelektuālu saikni, ikdienas kopību un maigumu. Mjā, nav ne jausmas, kas no tā visa var sanākt, taču mums abiem jau ap 40, un ja neko labāku dzīvē neesam atraduši, tad cik ilgi vēl cerēt uz brīnumu... jāķeras pie tā, kas ir, pat ja tas nav īsti "seksuāli savietojams". Varbūt "vairāk nekā draugi" ir svarīgāk par seksu? Nu kaut kā tā.
amazonka69love | 14.08.2023. - 17:22:36

Есть мнения, что после пересадки органов или переливания крови, реципиент приобретает свойства донора...
Значит можно разумно предположить, что рецепиент получив донорства от противоположного пола становиться по сути гермофродитом.

И что считать за половую принадлежность, физическое, генетическое, психоэмоционалюную или сексуальную принадлежность?

Хоть один человек сможет объяснить, что его определяет как мужчину, женщину и другой гендер?!

Генетика, психика и сексуальные желания это и есть набор всех этих факторов, которые и формируют наши предпочтения на мой взгляд.🤓

Спросив у лезбиянки: если у неё будут сексуальные отношения с женщиной, которая раньше была мужчиной, она всё ещё может считаться лезбиянки?

С точки зрения закона этот человек женщина, с точки зрения генов - это мужчина с высоким уровнем женских гормонов, с точки зрения психологии и сексуальности это женщина.


Так что определяет нашу половую принадлежность, наш гендер, что является решающим и определяющим?

Но не стоит забывать и про душу, кто в это верит, и если вы верите в реинкорнацию, то душа не имеет половой принадлежности и не относиться к определённому виду, в прошлой жизни мы могли быть и животным, насекомым и тд,

Каждый сам для себя должен решить кто он и что он, и как он хочет прожить свою жизнь чтоб быть счастливым и быть достойным членом общества и сообщества!🤓
amazonka69love | 14.08.2023. - 18:06:04

И не будем забывать что чужая душа потёмки!

В обычной жизни человек может идентифицировать себя согласно внешней половой принадлежности, но во время секса, его половая самоидентификации может меняться на противоположный пол.

Слишком много факторов которые определяют наш гендер, так что сказать однозначно и разделить на виды и подвиды затруднительно. 

Возьмём к примеру Драгквин: в жизни они могут быть по всем фронтам мужчина, но в момент когда они на сцене, они женственней любой женщины. 

Во времена Шекспира, на сцене были только мужчины, а значит все женские роли играли мужчины.

Некоторые играют роль, которая обусловлена социумом и обществом, но по сути человек может принадлежать к другому гендеру, а не к тому которой навязан ему обществом. 

А так же некоторое медицинское лечение может обуславливатся половой принадлежностью исходя из генетической половой принадлежности, а не с точки зрения закона и собственной гендерной идентификации. 🤓
kaadskautkur | 15.08.2023. - 15:27:04

Varu ieteikt paskatīties Stenfordas universitātes neirobioloģijas profesora Roberta Sapolsky video par šo tēmu:


Īsumā - daži pētījumi liecina, ka liela nozīme ir konkrētiem smadzeņu apgabaliem, kas var neatbilst cilvēka bioloģiskajam dzimumam un vēlamajai orientācijai. Tiesa, paliek atvērts jautājums - kāpēc šī neatbilstība rodas, ko ietekmē gēni, ko - prenatālie hormoni, ko - vide.

Izrādās, ir pat zinātniski pētījumi, lai noteiktu vīrieša iespējamos prenatālo hormonu traucējumus (kas, iespējams, var ietekmēt orientāciju) pēc pirkstu garumu attiecības! Tiesa, rezultāti nav diez ko pārliecinoši.
amazonka69love | 15.08.2023. - 18:11:14

Как утверждают исследования, на шестой неделе беременности, зародыш начинает получать гормоны, мужские или женские, как утверждается, пол будущего ребёнка определён мужскими половыми клетками, и в зависимости от гормона и получается внешне мальчик или девочка, но если во время этого процесса возникает сбой, то в мозг не поступает соответствующий гормон в нужном количестве и в результате получается что внешний гендер не соответствует внутреннему, и не будем забывать про психотравмы во время жизни, которые тоже могут стать вектором для изменения гендера или предпочтений в сексе.
Как правило, шестая неделя, это тот момент, когда женщина уже реально понимает что беременна, и в зависимости от обстоятельств, она может испытывать сильное волнение, как положительное так и негативное, что тоже может повлиять на гендер.
Но всё это на столько не однозначно, что нельзя назвать конкретную причину, почему люди такие.
Даже у очень счастливых людей, которые с нетерпением ждали ребёнка, тоже рождаются дети с противоположным гендером.

Есть наблюдение, если женщина забеременела в чётный месяц года и чётный свой возраст или нечётные месяц и нечётные возраст - рождаются девочки, а если в чётный месяц и нечётный возраст, или в нечётный месяц и в чётный  возраст - рождаются мальчики.

Могу сказать по себе, меня зачали в пограничный момент, когда месяц менялся с чётного на нечётный, и как мне кажется это могло повлиять на мои предпочтения. А так же мой ребёнок был зачать в пограничный момент, и он идентифицирует себя как бисексуал.

Но опять же, всё это на столько неоднозначно, что невозможно что-то утверждать или подвести черту, почему мы те кто мы есть, что стало причиной или следствием, что повлияло на наш внешний и внутренний гендер и предпочтения в сексе.

Главное живите в мире с собой, не делать плохо другим, и будьте счастливы, ведь кому какое дела, как ты хочешь прожить СВОЮ жизнь и с кем! 🤗
kangarooo | 16.08.2023. - 11:32:11

ronalda | 02.11.2023. - 04:52:30

Tik ar diviem;), bet laikam tas jau taa ir;)
stelss | 16.12.2023. - 17:30:48

Laikam ar kādiem pārsimts dzimumiem, tik grāmatās tie visi nav pieminēti.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.