User
Password

ja esi viens?!


daugavpilietis | 12.07.2023. - 19:48:15 | Views: 712

Pat nezinu, ar ko lai sāku!
Agrāk man vienmēr ir bijuši labi paziņas, cilvēki, ar kuriem var parunāt. Pat nezinu kā nosaukt šo cilvēku kategoriju! Īsāk sakot, vienmēr esam runājušies, satikušies, nekad nav bijis nekādu problēmu - līdz - kaut kā esmu ieminējies par savām "nosliecēm" seksa ziņā!
 un tad sākās: ak, tu šitāds? nemaz nenojautām! Un viens pēc otra cilvēki no manis novērsās, lai gan nekad (atkārtoju), nekad, neesmu nearvienu par šo tēmu apspriedis, kur nu vēl ieminējies...    
 Saprotu, ka nevienu šo cilvēku vairs neatgriezt, bet kādas ir jūsu domas: vai iepazīstoties ar kādu cilvēku noklusēt savu seksualitāti? nekad par to nerunāt?
 Kāds varbūt teiks, ka var no šādām sarunām izvairīties, bet ne vienmēr tas sanāk: kaut vai satiekoties kompānijā, kur cilvēki saka: ejam uz naktsklubu "nocelt" pretējo dzimumu! Bet kad tu saki, ka vienreiz nevēlies, otreiz nevēlies, tad jau sāk uz tevi skatīties tā jocīgi...
Replies (4)
alvils | 15.07.2023. - 12:01:08

Ir arī labākas aprindas, kurā "būt gejam" ir ne tikai OK, bet pat interesanti un radoši, lai gan būt T+++ ir vēl interesantāk. Bet tajās aprindās ir jātiek iekšā, jāsasniedz vai nu materiālais, profesionālais, intelektuālais vai radošais statuss. Un nav arī teikts, ka tur ir bez rīvēšanās. Jāvar aizbraukt uz Alpiem slēpot vai jāpiedalās Teslu salidojumā. Nu sazin kas... Es vismaz tā iztēlojos labāki džeku skaisto pasauli.
alvils | 15.07.2023. - 13:44:28

Un otrs moments, kāpēc ikdienas hetero vīrieši negrib draudzēties ar gejiem. Tāpēc, ka daudziem gejiem nav savas ğimenes, partnera, normālas intīmās un privātās dzīves, normālas izpratnes par attiecībām. Ja foršs hetero džeks ir samaitāta geja tuvumā, tad viņam ir jābaidās no "uzaicinājumiem". Normāli cilvēki zina savas ğimenes un partnerattiecību robežas un viņi jūtas laimīgi, apmierināti un komfortabli ar tām. Savukārt no vējgrābšļa var pieredzēt izgājienus, uz kuriem grūti atrast reakciju.



Šī noteikti nav par diskusijas autoru, bet vispārīgi centieni izprast situāciju.


Labākās aprindās gejiem ir partneri, savs paziņu loks un tur mazāk par to jāuztraucas.


Secinājums priekš Mozaīkas - domājiet ne tikai par savu maku un skaļiem pasākumiem, bet arī par vienkāršo geju garīgo veselību un ilgām pēc ğimenes un pēc kultūras, kas to atbalsta.
kaadskautkur | 18.07.2023. - 11:31:40

Tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc es izvairos no sabiedrības. Kaut gan kopumā esmu diezgan introverts un pat daļēji sociofobs (un tas man liek dzīvot nelielās pilsētās, kur vēl jo mazāka iespēja satikt līdzīgus), tomēr man ir tieksme dziļi pieķerties cilvēkiem, ko - vismaz savā iztēlē - uzskatu par draugiem. Tāpēc zinu, ka ļoti sāpēs, ja gadīsies tā, kā tēmas autoram. Tādēļ izvairos no saskarsmes gadījumos, kad ir aizdomas par bēdīgu iznākumu (un diemžēl tāda ir lielākā daļa saskarsmes ikdienā). Slēpties un piedomāt pie katra vārda negribas, jo tad viss sanāk samocīti, pavirši, pietrūkst dziļuma, sajūtas, ka tevi patiešām saprot. Un gan jau citi tāpat jūt, ka dažās situācijās esi piesardzīgs, izvairīgs, pat ja skaļi neko nepasaki.

Runa varbūt ir ne tikai par orientācijas padarīšanām, bet vispār - ka citiem ir ģimene, dzīve iet uz priekšu pa "standarta sliedēm", bet es tādā kompānijā jūtos kā "dīvainais piektais ritenis", nespēju atrast kopīgu valodu un arī iekšēji smeldz tāds atgādinājums, ka "esmu dīvains". Psihoterapija kaut cik palīdz, bet nu neko daudz jau nevar mainīt.
vitao12 | 04.08.2023. - 12:56:54

Es esmu transpersona tādēļ šajos portālos meklēju to ko vēlos tādu pašu transpersonu vai vīrieti draugu kurš jau rakstot zina kas esmu līdz ar to par šo man nav kādam kautkas jāpaskaidro
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.