. Te atkal varētu
 . Te atkal varētu  pasmīkņāt, bez vīrieša un sievietes, ir arī geji. Man mazliet likās, ka Tu tikai nesen esi atklājis savu seksualitāti, jo no uzrakstītā var nospriest to, ka Tev it kā patīkot sievišķīgi geji, bet Tu jautā: " Ja ņem vērā to, ka gejiem nereti ir sievišķīgas sejas pantu aprises, vai nevarētu būt speciāla vīrišķības, es pat nezinu kā nosaukt, plasiskā ķiruģija." Šo daļu es īsti nesaprotu, tad, kā tur īsti ir?
  pasmīkņāt, bez vīrieša un sievietes, ir arī geji. Man mazliet likās, ka Tu tikai nesen esi atklājis savu seksualitāti, jo no uzrakstītā var nospriest to, ka Tev it kā patīkot sievišķīgi geji, bet Tu jautā: " Ja ņem vērā to, ka gejiem nereti ir sievišķīgas sejas pantu aprises, vai nevarētu būt speciāla vīrišķības, es pat nezinu kā nosaukt, plasiskā ķiruģija." Šo daļu es īsti nesaprotu, tad, kā tur īsti ir?  

un cits jau ir nodzīvojies tik tālu, ka ne tik cm deguns pašķiebts uz kreiso pusi - viss, dzīvei beigas, eju krist spilvenā, ne visi spēj samierināties ar to, kāds kažociņš viņam no gēniem ir uzšūdināts un iešķiebts padusē, tiesa tik apmāktu postu par plastisko ķiruģiju es redzu pirmo reizi, jo jūtams viens stereotips aiz otra, bet visi jau nav vienādi, nekas personisks un ir okay, man personīgi patīk senās Ēģiptes aprakstītie vīriešu raksturojumi, gurni kā vāze, nu bez maz vai kā sieviete, bet tas tik vien, ka "o, interesanti, ", gejs manā uztverē ir vīrietis, vai viņš sievišķīgs vai vīrišķīgs.
  un cits jau ir nodzīvojies tik tālu, ka ne tik cm deguns pašķiebts uz kreiso pusi - viss, dzīvei beigas, eju krist spilvenā, ne visi spēj samierināties ar to, kāds kažociņš viņam no gēniem ir uzšūdināts un iešķiebts padusē, tiesa tik apmāktu postu par plastisko ķiruģiju es redzu pirmo reizi, jo jūtams viens stereotips aiz otra, bet visi jau nav vienādi, nekas personisks un ir okay, man personīgi patīk senās Ēģiptes aprakstītie vīriešu raksturojumi, gurni kā vāze, nu bez maz vai kā sieviete, bet tas tik vien, ka "o, interesanti, ", gejs manā uztverē ir vīrietis, vai viņš sievišķīgs vai vīrišķīgs.  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.