iziet no pagrīdes, asociējas ar kara laiku. Īsti trāpīgs ir ’’atklāšanās’’. Pati jau sāku piedomāt par to skapi. Latviskā vidē tas skan vienkārši stulbi.
  iziet no pagrīdes, asociējas ar kara laiku. Īsti trāpīgs ir ’’atklāšanās’’. Pati jau sāku piedomāt par to skapi. Latviskā vidē tas skan vienkārši stulbi.   homoseksuāļi jau saprot, bet kas tur būtu jāizloba heteroseksuālim, kuram gar geju lietām nekādas darīšanas? ’’Viņš izgāja no skapja’’, augstākais var padomāt, ka runa par Bubuļa vai kada cita monstra tēmu.
  homoseksuāļi jau saprot, bet kas tur būtu jāizloba heteroseksuālim, kuram gar geju lietām nekādas darīšanas? ’’Viņš izgāja no skapja’’, augstākais var padomāt, ka runa par Bubuļa vai kada cita monstra tēmu.

. Ja nav to lindraciņu valkātāja, tad var piedomāt ko citu. "Pagrīde" te kaut kā neskan un nav tas (pēc manām domām), tas vairāk ir par seksualitāti un skapis vai kāds drēbs gabals tomēr, man, ir un būtu labāk saprotams.
 . Ja nav to lindraciņu valkātāja, tad var piedomāt ko citu. "Pagrīde" te kaut kā neskan un nav tas (pēc manām domām), tas vairāk ir par seksualitāti un skapis vai kāds drēbs gabals tomēr, man, ir un būtu labāk saprotams.  

, un visbiežāk pat man pašai uzrakstītais tad liek pasmieties.
  , un visbiežāk pat man pašai uzrakstītais tad liek pasmieties.  

- viņi ir "šauri ierobežoti" - spēj komunicēt (nu labi seksuālas attiecības) tikai ar pretēja dzimuma cilvēkiem. Mums biseksuāli orientētiem - "pasaule ir atvērta", daudz lielāka izvēle.
  - viņi ir "šauri ierobežoti" - spēj komunicēt (nu labi seksuālas attiecības) tikai ar pretēja dzimuma cilvēkiem. Mums biseksuāli orientētiem - "pasaule ir atvērta", daudz lielāka izvēle.  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.