Tā ka, cik priekšniekiem zināms, tad 300-400clv kantorī nav neviena geja un nevienas lesbietes
  Tā ka, cik priekšniekiem zināms, tad 300-400clv kantorī nav neviena geja un nevienas lesbietes   - neviens gan nav arī klaji centies tādu info vākt
  - neviens gan nav arī klaji centies tādu info vākt   Un cik, ir gadījies (pavisam nedaudz) saskarties ar trans... , tad tie slēpjas vēl cītīgāk.
   Un cik, ir gadījies (pavisam nedaudz) saskarties ar trans... , tad tie slēpjas vēl cītīgāk.

-acīmredzot ,esmu mazohiste
  -acīmredzot ,esmu mazohiste   ,jo nespēju tā pilnvērtīgi elpot ,bet tad,protams jāsaskarās ar daudzām citam,nepatīkamām lietām ...
 ,jo nespēju tā pilnvērtīgi elpot ,bet tad,protams jāsaskarās ar daudzām citam,nepatīkamām lietām ...  
   Ir jabūt jautājumam,kurā nav norādes uz otru pusīti kā pretējo dzimumu,tikai iespējamo.
  Ir jabūt jautājumam,kurā nav norādes uz otru pusīti kā pretējo dzimumu,tikai iespējamo.

.
  .  Tāpat tak jāfiltrē, ko var un ko nevar teikt. Piemēram, man šķiet, ka ja vienā dienā viena atnāktu uz darbu ar svaigu privāto alienware jaunāko portatīvā modeli un otra kko pastāstītu par savu sava dzimuma partneri, tad to otro neviens nepamanītu, jo būtu šausmās no tā, ka tai pirmajai droši vien maksā daudz vairāk kā citiem, ja jau tādu "mantiņu" var nopirkt
   Tāpat tak jāfiltrē, ko var un ko nevar teikt. Piemēram, man šķiet, ka ja vienā dienā viena atnāktu uz darbu ar svaigu privāto alienware jaunāko portatīvā modeli un otra kko pastāstītu par savu sava dzimuma partneri, tad to otro neviens nepamanītu, jo būtu šausmās no tā, ka tai pirmajai droši vien maksā daudz vairāk kā citiem, ja jau tādu "mantiņu" var nopirkt   Bet garlaicīgā dienā apzelētu no visām pusēm jebko, ko padzirdētu
  Bet garlaicīgā dienā apzelētu no visām pusēm jebko, ko padzirdētu   

... tas tā humoram. diez kā latviski pareizi to varētu noformulēt tik?
  ... tas tā humoram. diez kā latviski pareizi to varētu noformulēt tik?   

oh,esmu pamanāma persona laikam
  oh,esmu pamanāma persona laikam   

,jo atklāta un nogribējusies
  ,jo atklāta un nogribējusies   .
  .  mjā,fakts arī tas-kādi tie kolēģi patrāpās,jo vienkāršie ļaudis mēdz būt visai sadzīvisku problēmu mākti,tad drošvien ģimenē neviens neuzklausa un davaj tad vālē darbā par to. nedrīkst jau atpalikt
  mjā,fakts arī tas-kādi tie kolēģi patrāpās,jo vienkāršie ļaudis mēdz būt visai sadzīvisku problēmu mākti,tad drošvien ģimenē neviens neuzklausa un davaj tad vālē darbā par to. nedrīkst jau atpalikt   

,bet atceros to gadījumu,kad teica tā:"Tu tik smuka meitene un kā puika uzvedies"ar domu,ka pie vīra tā netikt
  ,bet atceros to gadījumu,kad teica tā:"Tu tik smuka meitene un kā puika uzvedies"ar domu,ka pie vīra tā netikt   ... brrr -kas ar to bij jāsaprot un kādas sabiedrības normas kā mūždien ,neievēroju ej nu sazini?
  ... brrr -kas ar to bij jāsaprot un kādas sabiedrības normas kā mūždien ,neievēroju ej nu sazini?   

Tomēr tur tēmu pietiek, neminot partneres dzimumu
  Tomēr tur tēmu pietiek, neminot partneres dzimumu   

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.