Mīlestībā ir despotisms un verdzība. Un visdespotiskākā ir sievietes mīlestība, kas pieprasa visu! Tā, ka...
  Mīlestībā ir despotisms un verdzība. Un visdespotiskākā ir sievietes mīlestība, kas pieprasa visu! Tā, ka...  

...
  ...  

Par šo gan es beidzot piekritīšu, ka vīrietis nespēj sievietei sniegt to, ko sieviete sievietei... kā nekā Dievs no sākumā radīja vīrieti, bet tad saprata, ka spēj daudz labāk un radija sievieti..
  Par šo gan es beidzot piekritīšu, ka vīrietis nespēj sievietei sniegt to, ko sieviete sievietei... kā nekā Dievs no sākumā radīja vīrieti, bet tad saprata, ka spēj daudz labāk un radija sievieti..  Bet, skaties, ka pēc tam tikai atkal nesāk pietrūkt vīrieši, esot attiecībās ar sievieti..
  Bet, skaties, ka pēc tam tikai atkal nesāk pietrūkt vīrieši, esot attiecībās ar sievieti..  

... nju es ceru, ka viņi līdz tam laikam neizmirs, kad man viņu sākas atkal pietrūkt
  ... nju es ceru, ka viņi līdz tam laikam neizmirs, kad man viņu sākas atkal pietrūkt  

..nevēlies par to izrunāties???!!
  ..nevēlies par to izrunāties???!!

... nekautrējies, visi savējie tač
  ... nekautrējies, visi savējie tač  

... vispirms iegādājies ticamu bildiņu iekš sava profila, tad arī redzēs kas, ko, kā, par ko un ar ko..
  ... vispirms iegādājies ticamu bildiņu iekš sava profila, tad arī redzēs kas, ko, kā, par ko un ar ko..  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.