man patiik tuksnesis bet ne kaa citaam tur ir tada aada kaa vistai no nepareizas skuushanas vai taml
  man patiik tuksnesis bet ne kaa citaam tur ir tada aada kaa vistai no nepareizas skuushanas vai taml

Manaa izspratnee taa roziiniite jau ir pati apaksvelja, piem man nepatik galiigi minimaala un caurspiidiiga kur visu var redzet jau pirmaja mirklii, protams arii ne kautkaadas pantalones vai boksershorti.
  Manaa izspratnee taa roziiniite jau ir pati apaksvelja, piem man nepatik galiigi minimaala un caurspiidiiga kur visu var redzet jau pirmaja mirklii, protams arii ne kautkaadas pantalones vai boksershorti.

Tā ir tikai gaumes lieta , bet ne absolūtā patiesība ! Man personīgi nepatīk pilnīgs tuksnesis , tad liekas ka darīšana ir ar glumu zuti vai citu zivveidīgo
  Tā ir tikai gaumes lieta , bet ne absolūtā patiesība ! Man personīgi nepatīk pilnīgs tuksnesis , tad liekas ka darīšana ir ar glumu zuti vai citu zivveidīgo   . Bet arī mūža mežs nav nekāds super , kad spalvas tik garas , ka daiktu nevar sataustīt .. Labāk jau vidusceļš ar sakoptu un galvenais tīru apmatojumu ... Jo... kas ir dabīgs , tas nav riebīgs !
  . Bet arī mūža mežs nav nekāds super , kad spalvas tik garas , ka daiktu nevar sataustīt .. Labāk jau vidusceļš ar sakoptu un galvenais tīru apmatojumu ... Jo... kas ir dabīgs , tas nav riebīgs !   

grrrr bezspalvainiem ja kas ar nav ne vainas
  grrrr bezspalvainiem ja kas ar nav ne vainas  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.