, bet tagadiņ, pa vasariņ, laistos ar gaisīgo Bosiņa Femmi, kas jau gadiem tiek iepirkts un iepirkts
 , bet tagadiņ, pa vasariņ, laistos ar gaisīgo Bosiņa Femmi, kas jau gadiem tiek iepirkts un iepirkts  Dieselīši ar’ iet pie sirds (deguna), vot spēcīgās vakara smaržas gan nevaru ne deguna galā panest, galva dulla un griežās i, ja pate salejos i, ja blakus kada to nodarījuse, sevišķi vasarā...
  Dieselīši ar’ iet pie sirds (deguna), vot spēcīgās vakara smaržas gan nevaru ne deguna galā panest, galva dulla un griežās i, ja pate salejos i, ja blakus kada to nodarījuse, sevišķi vasarā...  

Atveroties tramvaja durvīm pie Nacionālā teātra, es izslēdzos, uz lekciju mani aiznesa kursabiedri
  Atveroties tramvaja durvīm pie Nacionālā teātra, es izslēdzos, uz lekciju mani aiznesa kursabiedri  Labi, lai būtu tas saldenais aromāts, bet smaržu lietošanas kultūra tomēr ir jāzin...
  Labi, lai būtu tas saldenais aromāts, bet smaržu lietošanas kultūra tomēr ir jāzin...

) bet ir viens vecu vecs arõms prātā, kas nū ļõõõti patīkās, tik tadiem tīņiem gan nederēs GIVENCHY Pour Homme
  ) bet ir viens vecu vecs arõms prātā, kas nū ļõõõti patīkās, tik tadiem tīņiem gan nederēs GIVENCHY Pour Homme  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.