... es vienmēr esmu bijusi tikai un vienīgi bisex, pat ja pārsvara visu savu mūžu dzīvoju hterosexuālās attiecībās!... nē, par to savu asexualitāti bikīt pa skaļu izteicos
  ... es vienmēr esmu bijusi tikai un vienīgi bisex, pat ja pārsvara visu savu mūžu dzīvoju hterosexuālās attiecībās!... nē, par to savu asexualitāti bikīt pa skaļu izteicos  ... ok, man nu jadodas uz krosiņu!!!!!!..kā ne kā vēl pilnmēness uh, ko tādu garām laist nevar!
  ... ok, man nu jadodas uz krosiņu!!!!!!..kā ne kā vēl pilnmēness uh, ko tādu garām laist nevar!

..tā ir bisex un tā tam būs būt..āmen!
  ..tā ir bisex un tā tam būs būt..āmen!  

... nju paldies par to pašu
  ... nju paldies par to pašu  ..kautgan daudz patīkamak būtu pajust to saucamo atbalstu te klātienē-ar kautkadu dzīvības pazīmi no tavas puses
  ..kautgan daudz patīkamak būtu pajust to saucamo atbalstu te klātienē-ar kautkadu dzīvības pazīmi no tavas puses  ... jo es te viena pati cīnos par to liktenīgo 5dienas vakaru dubultslodzes aizstāvību, ka ak vai..uz nav kas pat ūdens glāzi pienes
  ... jo es te viena pati cīnos par to liktenīgo 5dienas vakaru dubultslodzes aizstāvību, ka ak vai..uz nav kas pat ūdens glāzi pienes  
   ..tā teikt vienu pilnu ja sagribas dzert-otru tukšu ja nu gadījumā nesagribas dzert
  ..tā teikt vienu pilnu ja sagribas dzert-otru tukšu ja nu gadījumā nesagribas dzert  

... saki meitenes bez bildēm neinteresē... hmm... katram savs... nu, par mani konkrēti runājot... es neesmu te, lai kādu ieinteresētu ar bildi, bet vienkārši, lai pļāpātu :)
  ... saki meitenes bez bildēm neinteresē... hmm... katram savs... nu, par mani konkrēti runājot... es neesmu te, lai kādu ieinteresētu ar bildi, bet vienkārši, lai pļāpātu :)

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.