..tavs stulbums ir neizmērojams goda vārds!Sviests
  ..tavs stulbums ir neizmērojams goda vārds!Sviests  ... man nav trūcis vīrīešu uzmanības un joprojām netrūkst!..un kuru tu burtiņu nesaproti apzīmējumā BISEXUĀLA??..vienkārši patreiz man nav ne mazākas vajadzības pēc vīrieša..jo naglu iesist protu..un dārzu apart arī varētu ja vajadzētu
  ... man nav trūcis vīrīešu uzmanības un joprojām netrūkst!..un kuru tu burtiņu nesaproti apzīmējumā BISEXUĀLA??..vienkārši patreiz man nav ne mazākas vajadzības pēc vīrieša..jo naglu iesist protu..un dārzu apart arī varētu ja vajadzētu  ... un vispār nesaprotu ko tu tā krenķē par manu sexuālo orientāciju???!... vienīgais vīrietis kura dēļ es tiešām kļūtu par lesbieti - esi tu!..
  ... un vispār nesaprotu ko tu tā krenķē par manu sexuālo orientāciju???!... vienīgais vīrietis kura dēļ es tiešām kļūtu par lesbieti - esi tu!.. 

Bet tāpat skaidroji. Ja būtu bisex, tad tu tagad neattaisnotos. Kā piemēram, ja tu man teiktu, ka esmu skaistulis, es vnk pasmietos.
  Bet tāpat skaidroji. Ja būtu bisex, tad tu tagad neattaisnotos. Kā piemēram, ja tu man teiktu, ka esmu skaistulis, es vnk pasmietos.

..(nu tas manā gadījumā bij)...
  ..(nu tas manā gadījumā bij)...  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.