Manuprāt, mans viedoklis ir mans viedoklis un par savu viedokli es atbildu. Ļoti šaubos, ka šeit lielākā daļa spētu pamatot pat savu viedokli, bet es spēju ;-)
  Manuprāt, mans viedoklis ir mans viedoklis un par savu viedokli es atbildu. Ļoti šaubos, ka šeit lielākā daļa spētu pamatot pat savu viedokli, bet es spēju ;-)  

un nav nekāda starpība vai es to pasaku šeit, ofisā vai satiekot Tevi uz ielas, kafejnīcā, restorānā un citās vietās. Kā jau minēju, tad par saviem vārdiem atbildu.
  un nav nekāda starpība vai es to pasaku šeit, ofisā vai satiekot Tevi uz ielas, kafejnīcā, restorānā un citās vietās. Kā jau minēju, tad par saviem vārdiem atbildu.  Tā kā piekrītu ANGELIUS, ka nav jāiet uz ofisu, lai pateiktu ideju.
  Tā kā piekrītu ANGELIUS, ka nav jāiet uz ofisu, lai pateiktu ideju.  

Seko ,,,, seko ,,, seko diskusijai . Pat Lindiņa seko ,, savādāk šijam portālam zustu nozīme ,, vienīgā savienojošā lapa gay.lv < > mozaika.lv ,,, Nepārdzīvo pārāk ligak
   Seko ,,,, seko ,,, seko diskusijai . Pat Lindiņa seko ,, savādāk šijam portālam zustu nozīme ,, vienīgā savienojošā lapa gay.lv < > mozaika.lv ,,, Nepārdzīvo pārāk ligak   dari savus darbiņus un esi laimīga ,, paretam iemet kādas rindiņas šeit un ir ok ,, pamazām ,,, pamazām.
   dari savus darbiņus un esi laimīga ,, paretam iemet kādas rindiņas šeit un ir ok ,, pamazām ,,, pamazām.  

.
   .  . Vēl labāk, ja tāda vienota EU prasība tiešām būtu. Nu vismaz ieteikums... ko vietējiem tūdaliņiem pārtulkot kā prasību (kā tas ir jau izdarīts ar n-tajiem SVF u.c. ieteikumiem).
  . Vēl labāk, ja tāda vienota EU prasība tiešām būtu. Nu vismaz ieteikums... ko vietējiem tūdaliņiem pārtulkot kā prasību (kā tas ir jau izdarīts ar n-tajiem SVF u.c. ieteikumiem).  

tik peec savas pieredzes esmu noveerojusi, ka tie kas meegjina kritizeet paareejos pashiem vienmeer ir kaadas personiigas dabas probleemas, tas nenoziimee, ka esmu pret to, lai cilveekiem domas daliitos, jo taas daliisies un ir daliijushaas vienmeer, tik kad palasu sheit (gay.lv) dazhaadas diskusijas par dazhaadaam teemaam tad atskaarstu, ka kritizeetaaji ir vieni un tie pashi cilveecinji (profili)... taadeelj arii izdaru secinaajumus.
  tik peec savas pieredzes esmu noveerojusi, ka tie kas meegjina kritizeet paareejos pashiem vienmeer ir kaadas personiigas dabas probleemas, tas nenoziimee, ka esmu pret to, lai cilveekiem domas daliitos, jo taas daliisies un ir daliijushaas vienmeer, tik kad palasu sheit (gay.lv) dazhaadas diskusijas par dazhaadaam teemaam tad atskaarstu, ka kritizeetaaji ir vieni un tie pashi cilveecinji (profili)... taadeelj arii izdaru secinaajumus.  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.