..vismaz vizuāli!
  ..vismaz vizuāli!  (protams ar izņēmumiem)..bet man tomēr labpatīkas kas pa vidiņam..nu tās, kuras bez aptaustīšanas var pateikt ka ir sievietes..un pieaugušas..un jā vēlams īsiem matiņiem, bet tas tā!..nu lūk es ar ir runājusi pa ilgu laiku!
  (protams ar izņēmumiem)..bet man tomēr labpatīkas kas pa vidiņam..nu tās, kuras bez aptaustīšanas var pateikt ka ir sievietes..un pieaugušas..un jā vēlams īsiem matiņiem, bet tas tā!..nu lūk es ar ir runājusi pa ilgu laiku! 

un te godata pierces nav doma, ka sieviskiba tikai papezos, neviens nesaka ka bez papeziem un svarkiem tas ir viriskigi... ir tema, ka dazhas speciaali uzvedaas kaa puikas, (pazistu tadas kuras apzinoties savu seksualo orientaciju ar laiku palikusas puiciskaakas, ipasi iet runa par maniereem)varbut kaadai tas ir eerti, bet kuram tad nepatiik sieviskiigums kaa taads :P
  un te godata pierces nav doma, ka sieviskiba tikai papezos, neviens nesaka ka bez papeziem un svarkiem tas ir viriskigi... ir tema, ka dazhas speciaali uzvedaas kaa puikas, (pazistu tadas kuras apzinoties savu seksualo orientaciju ar laiku palikusas puiciskaakas, ipasi iet runa par maniereem)varbut kaadai tas ir eerti, bet kuram tad nepatiik sieviskiigums kaa taads :P

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.