Man kaut kā patīk Islandes dziesma iespējams balsošu par to, laikam klips paņēma!
  Man kaut kā patīk Islandes dziesma iespējams balsošu par to, laikam klips paņēma!  

Jo tās tantiņas grib izbraukt tikai ar to vien, ka ir vecas tantiņas un tas taču ir tik forši (vēmiens nak). Protams, viņas iegūs daudz punktu un finišēs augstu. Neko darīt.
  Jo tās tantiņas grib izbraukt tikai ar to vien, ka ir vecas tantiņas un tas taču ir tik forši (vēmiens nak). Protams, viņas iegūs daudz punktu un finišēs augstu. Neko darīt.  

Turcijai gandrīz vienmēr ir foršas dziesmas
  Turcijai gandrīz vienmēr ir foršas dziesmas  

Nezinu kāpēc. Laikam tāpēc, ka mani nenormāli kaitina tas dziedātājs
  Nezinu kāpēc. Laikam tāpēc, ka mani nenormāli kaitina tas dziedātājs  

Uhh, manas jaunības laikos atceros wild dances bija, vah, bija hīts, bet tagad...
  Uhh, manas jaunības laikos atceros wild dances bija, vah, bija hīts, bet tagad...  

Biju tik dusmīgs, kad Latvija viņam neiedeva nevienu punktu. Nekad nebiju juties mazāk piederīgs šai valstij kā tajā šausmīgjā vakarā :D
  Biju tik dusmīgs, kad Latvija viņam neiedeva nevienu punktu. Nekad nebiju juties mazāk piederīgs šai valstij kā tajā šausmīgjā vakarā :D  
 Bet uz pagajušā gada uzvarētāju fona Ļenas dziesma ir šedevrs, manuprāt
  Bet uz pagajušā gada uzvarētāju fona Ļenas dziesma ir šedevrs, manuprāt  
   un dzied hot chick
  un dzied hot chick  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.