Bet ikdienā es tos ātros nespēju ieēst - man visam vajag laiku
  Bet ikdienā es tos ātros nespēju ieēst - man visam vajag laiku  Arī drēbes nevar kā filmās, lidināt pa gaisu - tur traumpunktā var nonākt, ar šķēres galu dupsiņā!
  Arī drēbes nevar kā filmās, lidināt pa gaisu - tur traumpunktā var nonākt, ar šķēres galu dupsiņā!  

- un kapēc ar šķērēm?
  - un kapēc ar šķērēm?  

Laikam jāsāk lidināt smuki un liegi, jāietur pauzīte, lai noplanē tā smuki aiz dīvaina, ne pieskaroties kādam kaktusam un nogāžot šo, apmēram tā! Vajag tikai attēliem bagātu galvu, lai visu to vizualizētu
  Laikam jāsāk lidināt smuki un liegi, jāietur pauzīte, lai noplanē tā smuki aiz dīvaina, ne pieskaroties kādam kaktusam un nogāžot šo, apmēram tā! Vajag tikai attēliem bagātu galvu, lai visu to vizualizētu  

- kādu angāru vai noliktavu - kur nav nekā krītoša, plīstoša..
  - kādu angāru vai noliktavu - kur nav nekā krītoša, plīstoša..  

Katra paša darīšana kā viņa lenteņi tiek apkopti un uzturēti, jo tā jau ir, arī ātrā pārtika ir pārtika un par kaut ko siltu un ātri dabūjamu es vienmēr priecājos, kad atvelkos garos ziemas vakaros no viena Rīgas gala līdz otram!
  Katra paša darīšana kā viņa lenteņi tiek apkopti un uzturēti, jo tā jau ir, arī ātrā pārtika ir pārtika un par kaut ko siltu un ātri dabūjamu es vienmēr priecājos, kad atvelkos garos ziemas vakaros no viena Rīgas gala līdz otram!  Nekā personīga, nu tikai mazliet, bet pārtika paliek pārtika.
  Nekā personīga, nu tikai mazliet, bet pārtika paliek pārtika.  

Es jau necenšos pāraudzināt neviena lenteņu paradumus, ja jau tiem garšo Maka un Hesa produkti, kādēļ gan ne, kādam taču tie jāēd!
  Es jau necenšos pāraudzināt neviena lenteņu paradumus, ja jau tiem garšo Maka un Hesa produkti, kādēļ gan ne, kādam taču tie jāēd!  
   Visforšāk ir tad, kad, kamēr dodies no viena Rīgas gala uz otru mājās, tikmēr mīļa, jauka būtne gatavo gardas, siltas vakariņas!
  Visforšāk ir tad, kad, kamēr dodies no viena Rīgas gala uz otru mājās, tikmēr mīļa, jauka būtne gatavo gardas, siltas vakariņas!  Lai visiem lenteņi un citi abinieki labi paēduši, āmen!
  Lai visiem lenteņi un citi abinieki labi paēduši, āmen!  

! Jau skrienu!
 ! Jau skrienu!

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.