Логин
Пароль
dexa / Cits gads, cita sieviete....

Cits gads, cita sieviete.


Cilvēks ir radījums, kas sev kāro brīvību un citiem to nolaupa.

Zenta Mauriņa/

Kādu laiku dzīvoju kopā ar skaistu, blondu, bet pagalam mentāli tukšu sievieti. Biju šķīrusies no kārtējām “attiecībām”, kad satiku viņu. Tas bija posms, kurā gribēju izkliegt visai pasaulei, kā man patīk sievietes, taču viņai bija svarīgs tikai konservatīvas ģimenes viedoklis un attiecības notika vakaros, naktīs, aiz sarkaniem aizkariem un bez vakariņām.
Kādu rītu miegaina ievēlos sabiedriskajā transportā un īsi pirms aizvērās durvis, pa tām ieleca neliela auguma, tumša, puiciska sieviete. Viscaur melnā ģērbusies, viņa apsēdās aizelsusies man iepretim un mēs nevainīgi sasmaidījāmies. Pie sevis pārdomāju kārtējo nevainīgo strīdu ar savu partneri un nevilšus prātā ienāca doma, ka ir taču tik daudz citas sievietes uz pasaules un man nav jāiznieko savs tik dārgais laiks ar viņu. Nopētu pretim sēdošo un mēs atkal sasmaidāmies un es redzu, viņa novēršas, bet smaida vēl plašāk. Man uznāk smiekli un es arī novēršos. Vai viņa varētu būt lesbiete? Vai biseksuāla? Meitene absolūti ne manā gaumē, bet, ak, Kungs, kāds viņai ir smaids!!! Vaigu bedrītes un tik, tik siltas acis…
Mēs visu ceļu līdz pat Rīgas centram tā sasmaidījāmies, sasmējāmies un…. Es izkāpu un viņu vairs nekad šajā maršrutā nesatiku. Ne rītos, ne vakaros, ne citos laikos.
Kad pirmo reizi šeit piereģistrējos, apaudzējusu ādu un iepazinusi šejieniešus, biju jau par viņu aizmirsusi, man uzrakstīja profils bez bildes. Momentāli radās kontakts un es viņu uzaicināju pie sevis, jo tobrīd jau dzīvoju atkal viena. Tas bija agrs darba dienas rīts un viņa nāca pēc uzdzīves Vecrīgā tikai, lai mani satiktu un pasveicinātu. Tā bija viņa… tā maršruta puiciskā meitene, kas atkal mani satricināja ar savu burvīgo smaidu. Torīt es uzzināju, cik piepildīts un kaislīgs var būt sekss ar sievieti. Viņa bija absolūti unikāla, izveicīga un maiga. Lai gan mūsu kopīgie brīžie lielākoties balstījās uz izklaidi, tomēr viņu es neaizmirsīšu nekad!
Поместил(а): dexa
Опубликовано: 10.03.2022. - 01:33:42
Прочитано (раз): 848
Комментарии: 1
1 пользователям нравится этот блог
Комментарии (1)
valriekste | 12.03.2022. - 17:17:39
Jā, katram savs dzīves stāsts. Ko līdzīgu varētu pastāstīt nedaudz smagākā formā. Bet vai tā blondīne vēl ir pieejama? Esmu gatava atteikties no visām vakariņām uz nenoteiktu laiku :P
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Контакты  |   Реклама  |   Правила пользования  |  Политика конфиденциальности  |  

Мы использоваем cookies. Продолжая просматривать сайт, вы даете согласие на использование cookies.