Логин
Пароль
dexa / Sievietes......

Sievietes...


Ilgu laiku pēc romāna gada garumā ar pirmo sievieti, es domāju, ka esmu lesbiete. Viņa bija precējusies, pusaugu bērni. Vienā brīdī man tas viss šķita par daudz un mēs sāpīgi aizgājām katra citā virzienā. Es aizbraucu prom no pilsētas, atgriezos savās dzimtajās mājās, pametu darbu, kas man nemaz nepatika, lai nodotos hobijiem. Īsi, nenozīmīgi gultas prieku randiņi ar cilvēkiem no pagātnes, kaimiņš, kas nelaimīgi precējies, mirklīgas baudas, kas tāpat rezultējās domās par sievietēm. nekas nenesa prieku, izņemot hobijs.
Absolūti ikdienišķu, lietišķu notikumu sakarībā es satiku viņu-Rīgas dāmu. Lietišķu, atturīgu, bet ar ļoti siltu smaidu un perfektu zobu rindu. Patiesībā, seja un smaids ir pirmais, ko es pamanu cilvēkos. Ne tikai sievietēs. Viņu ieteica paziņa, kā perfektu gidu ārzemju ciemiņiem.
Izrādījuši Rīgu, iegriezāmies kādā bistro ieturēties. Čalojām, smējāmies, jokojāmies un manī atkal uzpeldēja tā patīkamā sajūta, kuru jau es pazinu, bet biju norakusi dziļāk sevī. Gidu pakalpojumi un ekskursiju rīkošana mūs saveda kopā itin bieži un mēs iedraudzējāmies tiktāl, ka uzaicināju viņu atpūsties nedēļas nogalē savās lauku mājās. Sakūru pirti, sasēju slotiņas, pat galdu saklāju. Neiespringstot, pagatavoju pavisam ikdienišķas lietas-karbonādes, rasolu-tā, lai var piemesties pēc pirtiņas. Vakars ritēja savu gaitu, bija jautri, bet es nezināju, kur lai lieku savu skatienu, savas sajūtas, kas aizvien vairāk izjundīja.
Viņa bija absolūti bez kompleksiem-skaistàm, kuplām krūtīm, tvirtiem, perfektiem dibena vaigiem. Tàda atvērtība ļāva arī man atraisīties. Vakara gaitā noskaidroju, ka viņai ir ģimene. Pareizāk sakot, divas pusaugu meitas.mazliet sašļuku, jo biju jau iztālēm iedomājusies flirtējam ar viņu.
Pēc pirts ienirām dīķi. Mazliet kaunējos, jo vakars bija vēl itin gaišs un te es viņu pamanīju pavisam citādā gaismā.
Čirkainie mati taisnās, izmirkušās plēksnēs bija pielipuši viņas kaklam. Izteikta muguras līnija, lāpstiņas, perfektas gūžas. Mēģināju nodoties mirklim un izsitu neķītras domas no prāta un vienā mirklī viss sagriezās kājām gaisā. Viņa sāka trakot un šļakstināties ūdenī kā bērns, raujot mani aiz rokas līdzi trakuma dejā, līdz atkal notika tas... skūpsts ar sievieti! Viņa pierāva mani sev klāt un mēs nodevāmies brīdim.
Поместил(а): dexa
Опубликовано: 23.02.2022. - 02:06:00
Прочитано (раз): 965
Комментарии: 3
3 пользователям нравится этот блог
Комментарии (3)
iliana | 04.03.2022. - 07:48:05
Šis stāsts ir kā īsfilma. Tēlains, izjusts, ’garšīgs’ un, galvenis, ar laimīgām beigām.
dexa | 10.03.2022. - 18:58:55
Pateicos:)
valriekste | 03.03.2022. - 23:22:29
Skaisti :P
amazonka69love | 02.03.2022. - 18:43:38
Kaut ko līdzīgu lasīju bērnībā žurnālā pieaugušiem. Ļoti tēlaini un pamācoši! Galvenais nezaude cerību un tas notiks vēlreiz, esi droša, jo tas īstas ir vairāk par vienu! Galvenais to vēlieties ar visu sirdi un dvēseli!
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Контакты  |   Реклама  |   Правила пользования  |  Политика конфиденциальности  |  

Мы использоваем cookies. Продолжая просматривать сайт, вы даете согласие на использование cookies.