Lietotājs
Parole
dexa / 6.jūl.’22...

6.jūl.’22


Pirmo reizi viņu ieraudzīju savā darba vietā. Biju nesen sākusi strādāt līdz manā nodaļā viņa atnāca pēc dokumentācijas citai nodaļai. Neliela auguma blondīne, tetovējusies un brūna kā šokolāde. “Velns, tik labs iedegums ziemā!” Nodomāju. Skaidrs, ka nopētīju no galvas līdz kājām. Teicams manikīrs, glītas acis, jo pārējo sejas daļu sedza sejas maska. Un balss…. Tāds čivinošs tembrs, kā zvirbuļiem pavasarī. Es jau gadiem nedomāju par sievietēm, dzīvoju plūstot pa straumi. Taisnību sakot, man tik sen nebija bijušas it nekādas attiecības, ka šī pirmo reizi redzētā kolēģe manī izraisīja dīvainus galvas reiboņus un, katru reizi, kad viņa pie mums nāca, man aiz maskas mute izstiepās plašā smaidā tik ļoti, ka to noteikti varēja nolasīt manās acīs.
Tā mēs kaut kā gluži dabiski sačivinājāmies. Divas pilnīgi dažādas kolēģes no divām dažādām nodaļām veselu gadu draudzējās, reizi pat biju ciemos uz kafiju pie viņas. Mana intuīcija man brēca pretī:”viņa noteikti ir vismaz biseksuāla!”, bet nekas par to neliecināja fiziski, es gribēju tuvināties, bet viss beidzās man attālinoties. Reizēm pat bez iemesla uz viņu par to sadusmojos, bet vienu vakaru abas aizsēdējāmies darbā un viņa izvilka pudeli. Pēc dažām kokteiļa glāzēm un sārtiem vaigiem, es tuvinājos daudz vairāk kā citkārt. Patīkamu sajūtun un alkohola reibināta, paķēru dekoratīvu spilvenu, iemetu viņas kāju lokā un apgūlos teju vai viņai klēpī, bet sirds tik stipri dauzījās, ka spēji palecos kājās un teicu, ka ir vēls un ir jādodās mājās. Pirms aizcirtu durvis, pateicu, ka visam ir jānotiek organiski, bez piespiešanas. Šķiet, viņa to negaidīja. Izskrēju no darba, sirds vēl vairāk krūtīs drebinājās, izvilku cigareti un likās, ka lēnām atjēdzos. Uz rokas novibrē pulkstenis. Viņa jautāja:”lūdzu, atnāc atpakaļ!” Visi klēpja muskuļi viļņveidīgi nodrebinājās. Kāpjot pa trepēm, sirds triecās krūtīs…. Ienācu atpakaļ un viņa dīvānā jau bija apgūlusies. Jā, tālāk nudien viss notika harmoniski un organiski.
Pārējais jau ir vēsture.
Publicēja: dexa
Datums: 08.07.2022. - 17:47:22
Lasīts (reizes): 932
Komentāri: 1
3 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
ragnarok | 24.01.2023. - 21:36:50
Kas tas publiceejumu?
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.