Lietotājs
Parole
melomaane / Man tiešām ir ......

Man tiešām ir ...


Ja jums paveiksies, jūs paliksiet vieni. Pavisam vieni, kad blakus nebūs neviena, un nāksies meklēt atbalstu zemē un sevī. 

Ja jums paveiksies un tas notiks īstajā laikā, dzīve jūs sitīs, lai pāršķeltu kā riekstu, un dabūtu ārā kodolu.
Ja jums paveiksies un būs īstais laiks, jums sāpēs. Jums būs tik sāpīgi, ka šīs sāpes gandrīz nogalinās, bet pēc tam palīdzēs iekšēji atdzimt.
Ja jums paveiksies, jūs raudāsiet. Un nekas nespēs apturēt šīs asaras. Un caur tām nāks atbrīvošanās, un pēc tam arī īsta dzīve.
Ja jums paveiksies, jūs būsiet viegli ievainojams citu cilvēku priekšā. Un nekā nevarēsiet to noslēpt. Un tad sapratīsiet, kas ir ar jums, un, kas nav.
Ja jums paveiksies, jūs nezināsiet atbildes uz jautājumiem. Un tad nāksies kaut ko izgudrot pašam.
Ja jums paveiksies, jūs vilsieties cilvēkos, idejās, skolotājos un labsirdīgos burvjos. Un, ticis tam pāri, spēsiet palūkoties uz reālo pasauli
Ja jums paveiksies un būs īstais laiks, jums nebūs neviena, kam palūgt padomu. Pilnīgi neviena. Un nāksies atrast iekšējo kompasu.
Ja paveiksies un būs īstais laiks, jums būs neizturami, tik neizturami, ka nāksies ar to kaut ko iesākt, vai arī vienkārši atslābināties, un ļaut pasaulei kaut ko iesākt ar jums.
Ja jums paveiksies, jūs pazaudēsiet, vilsieties, tiksiet piekrāpts un gandrīz salauzts. Un no šī "gandrīz" jūsu sejā paliks nospiedums vieduma grumbu veidā. Un pieredze paliks ar jums uz visu dzīvi.
Ja jums paveiksies, jums nebūs naudas. Un nāksies stāties īstās attiecībās ar cilvēkiem, kuriem iepriekš varējāt vienkārši samaksāt.
Ja jums paveiksies, jums būs ļoti daudz naudas; jūs izpratīsiet, cik dziļš var būt izmisums, kad izputēs ilūzija par to, ka laime ir naudā.
Ja jums paveiksies, ne visi jūs mīlēs. Un nāksies saregulēt iekšējo vērtību sistēmu. Un vēlme visiem patikt izbeigs jūs žņaugt.
Ja jums paveiksies, kāds tuvs cilvēks novērsīsies no jums. Un jūs uzzināsiet, kāda ir laimes mirkļu cena.
Ja jums paveiksies, jūs nostāsieties aci pret aci ar saviem mīļajiem. Un būs divas patiesības. Viņu un jūsējā. Un jūs sajutīsiet skanošu izplatījumu starp atsevišķiem visumiem, kas tik tikko saskaras.
Ja jums paveiksies, jūs spēsiet to visu izturēt. Un atradīsiet veidu, kā sevi pārveidot. Izjutīsiet iekšējo alķīmiju, kas pārvērš sāpes skaistumā. Dusmas - lēnprātībā. Bailes - realizācijā. Prieku - iedvesmojošā piemērā. Iztīra no dvēseles vainu un kaunu, tāpat kā sētnieks aizslauka vecus gružus. Bet rētas pārvērš par durvīm.
Ja jums paveiksies un būs īstais laiks..

( Pc avota - vaicat... )
Publicēja: melomaane
Datums: 07.01.2018. - 01:23:31
Lasīts (reizes): 2385
Komentāri: 3
3 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
friendship | 17.02.2018. - 22:04:21
Gadās arī tā, ja atraujies kādā vienā jomā... un tad jau aiziet lavīna ar dikti sāpīgiem "Ja Jums paveiksies"...
melomaane | 18.02.2018. - 12:50:45
Nu jā ... pa priekšu " atraujies " un tad " noraujies " ... galvenais lai tad izdodas secinājumus izdarīt un kkādu nebūt mācību gūt ...
live999 | 12.01.2018. - 00:13:35
Taisnību jau saka MELOMAANE, katrs dzīvē ir izgājis cauri kādam no tiem - ja jums paveiksies..
melomaane | 12.01.2018. - 00:47:05
mhm... un kad visi " ja jums paveiksies .. " būs veiksmigi atķeksēti... tad katru reizi, kad dzīve pagriezīs pret jums savu pēcpusi - varēs nevis apvainoties un vaimanāt , bet uzpliķēt pa to un teikt - vau, kāds smuks dupsītis ... ! (:
druumais | 10.01.2018. - 23:12:39
Tāda veiksme gadās reti.
melomaane | 11.01.2018. - 11:21:28
Man jau liekas, ka kaut kas no šī saraxta ir trāpijis katram ... (:
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.