Lietotājs
Parole
paliec / SapnīC...

SapnīC


vispār šonakt atkal bija pizģets sapnis(cik nu par nakti ar saukt rītu ap astoņiem... ).


vobšem pie kalna satiekas puisis A un puisis B (kaut kāds tūrisms tur vai ķipo tago). tur pat ir ieeja alā. nu ij abi ielien iekšā. neliela, pašaura un ne pārāk gara tā ala, drīzāk šķēlums kalnā (nu tur platumā metri divi, augstumā kādi trīsdziļumā pieci-seši). šo dabisko burveklību skatot, zēni pamana kaut kādu šauru spraugu kreisajā alas sienā ij nolemj pa to palīst un skatīt, kur nonāks. nu lien tā, ka mugura gar vienu sienu, bet vēders gar otru. spraucas, spraucas un nokļūst milzalā. uzvisām pusēm daudzmetri, bet gar alas sienu no šaurās šķirbas līdz pretējā pusē esošām durvīm izvietoti pisuāri (t.i. pa labi no viņiem pisuāri pretī durvis)... abi zēni sāk bučoties. no pisuāriem pretējās alas sienas puses atskan nākošu cilvēku troksnis. puisis B saka: ejam, es zinu, kur drošāk.

vobšem abi ieperas tajās durvīs un pa nelielu koridoru aiziet līdz durvīm. ieveļas tur iekšā. telpa ar balto, keramisko draugu. durravas tiek aizkrampētas ij daļše razvrat. kādu brīdi vēlāk zēns B jautā: varbūt pārvācamies uz ērtākiem apstākļiem?

abi iznāk ārā un koridorā pa kreisi no šīm gaiteņa gala durvīm ir uzradušās vēl vienas durvis. abi tās atver un tur ir koridors ar durvīm galā. aiz tām istaba ar gultu, tv, galdu, krēsliem un visu ko citu. tāda jauka telpa ar visu nepieciešamo. tālākās izdarības neaprakstīšu. paši izfantazējiet. B zēns pēc tam aiziet. A turpin pa istabu tusēt.

nākamā diena. zēns B atnāk. ir atnesis visai šiku ēdmaņu. abi ēd. pļāpā. nu un arī razvrat. puisis B aiziet. A paliek. nu tur pats sevi izklaidē - kauč ko palasa, peta istabu un tā.

nākamā diena. B atnāk. abi kopā tusē. arī razvrat. B aiziet, A paliek.

nākamā diena. A ieslēdz TV. tur ziņas. stāsta par milzīgu zemes nogruvumu ar tūkstošiem bojāgājušo, pazudušo, savainoto un citādi cietušo tur, kur jamais B satika. glābšanas darbi un pārējais pizģec. A atrauj skatu no ekrāna un durvīs stāv B.

B saka: jā, tu esi miris.

A neizpratnes pilns skatiens.

B: es esmu nāve.



B: nāc paskaties.

A iziet pa koridoru un gaitenī, kas beidzās ar tuptūzi, paskatās izejas virzienā un tur viss ir aizgruvis. vēl jo projām netic.

B: nekāda ala nebija. arī šīs istabas nav. mirstot tavs prāts to visu radīja.

A: nē, es esmu. es sevi jūtu. redzi es pieskaros sienai. es arī to jūtu.

B: te blakus ir tualete. kopš esi te, cik reizes tu biji pačurāt?

A:...



//daļu sarunu izlaidu. pamatīga filosofija, kuru visu pilnībā neatceros.
Publicēja: paliec
Datums: 26.04.2016. - 19:56:53
Lasīts (reizes): 2110
Komentāri: 2
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
oomny | 28.04.2016. - 21:10:53
mingo ergo sum
druumais | 27.04.2016. - 13:28:36
Nja, pamostoties nebiji gauži nosvīdis? :)
paliec | 27.04.2016. - 22:31:57
ne mazāka mērā. es nāvi mīlu. biju tik pārsteigts par to čurāšanu... nu, ka pašam nebija tas ienācis prātā...
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.