Lietotājs
Parole
anastasijs / Mans ūdens stāsts- otrā daļa...

Mans ūdens stāsts- otrā daļa


 

Es pavelkos

Tad nu turpinājumā- kad gāju 9. klasē – savai māsai nospēru tādas fifīgas sandales, sarkanas ar siksniņām. Dzīvoju Rīgā, bet pa reizei pie radiņiem uz laukiem aizbraucu. Vienā vasaras dienā es šīs sandales uzvilku jau tikko, kā no autobusa izkāpu. Tikai aiz pirmajiem krūmiem pagājos- lai kaimiņi neredzētu. 

Ieraudzīju paplatu peļķi, un manas sandales pašas par sevi iegrima tajā un kļuva pavisam slapjas. Kurpes es mājās nestiepu, tomēr noslēpu tās krūmos. Kad 8cm papēdīši ar siksniņām pazūd zem ūdens padziļā peļķē, tad esmu... septītajās debesīs. 

Pēc tam vakarā, lai laiku radinieku neko nenojaustu, pēc saulrieta atkal atnācu uz tiem krūmiem. Kas tinās jau vakara miglā, bija kļuvis jau vēselīgs. Bet tomēr sandales bija atkal manās kājās. Tādas jau izkaltušas, lai atkal kļūtu mitras ... un siltas, siltas, mīkstas. Kājās man bija golfa, puslielu garumā – baltas zeķītes. Kas pēc staigāšanas pa peļķi bija kļuvušas mitras. Vēsajā gaisā no manām sandaļu kājiņām pat “migla” cēlās. Bet šis viss un odi mani nebaidīja- vēl un vēl šķērsoju pelķi, kamēr manas sandales bija mitras.
...
Es kādu nedēļu biju laukos, un piecas reizes pēc saulrieta gāju uz slepeno vietu, kur sandales gulēja un gaidīja mani. Mjā- nebija vēl digi-foto-kameras un feisbuks. Bija vēlme piepildīt savas dziņas.

Daudz vēlāk, līdz ar interneta ienāksanu katrā mājā – viss kļuva iespējams.


Turpinājums sekos.
Publicēja: anastasijs
Datums: 22.03.2016. - 22:38:05
Lasīts (reizes): 2288
Komentāri: 1
1 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
notyourholyone | 26.03.2016. - 13:40:53
Un māsa tā arī neuzzināja, kur mistiski "noziedēja" viņas sandalītes... Ja manas kurpes tā izmērcētu, es pašu vaininieku peļķē izpeldinātu! :D
anastasijs | 26.03.2016. - 17:03:13
Visam jānotiek labprātīgi.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.