Lietotājs
Parole
anastasijs / Mans ūdens stāsts- pirmā daļa...

Mans ūdens stāsts- pirmā daļa


Esmu tāda “sievietes”, kas nu ļoti mīl ūdeni. Un spēlītes tajā. Nez no kurienes an šī dziņa ir. Tāpatās, kā visiem- katram ir sava dziņa, par kuru tāptās neviens nezina neko. Vienkārši tāda ir, un viss.

Mana lielā dziņa- ir tad, kad es atrodos apģērbta ūdenī. Protams, to daru, kad pie mums ir siltais laiks. Nu vasariņa... Man to patīk darīt jau divdesmit gadus. Vārdu sakot – ļoti uzbudina, kad saģērbjos kā sieviete: kleita, zeķubikses un augspapēžu sandales. Un šādā tērpā eju ūdenī, lai to visu samērcētu.

Ļoti patīk, kad es piloša iznāku ārā, un viss ir tik pieklaujošs un sakļaujošs.

Pat neatceros, kā tas viss sākās. Vienkārši pirms gadiem jūrmalā vienā pludmales festivālā redzēju, ka viena jau sieviete ūdenī iegāja ar kurpītēm kājās. Nebijās, ka tās samērcējās. Tās bija baltas, ar siksniņām un uz 4cm klučveidīga papēdīša. Šāds skats man pavilka. Toreiz internets vēl nebija, un man pa vakariem atlikās tikai fantazēt. 

Bija cits notikums- pēc gada. Vienu maija nogales vakaru Rīgā bija pamatīgs pērkona negaiss. Ielas pludoja, rensteles nevarēja visu uzņemt, un uz ielām radās upes. Cilvēki gaidīja un gaidīja, bet dažiem bija jāsteidzas. To vidū arī viena sieviete, kurai kājās bija uz 8cm papēdīšiem sarkanas sadales, varonīgi veica šīs straumes. Izskatījās, ka sievietei tas tīri labi pat patika. Nesteidzās, ar sandalēm kājās izbaudīja visus lietus ūens priekus.


Turpinājums sekos.
Publicēja: anastasijs
Datums: 22.03.2016. - 09:12:07
Lasīts (reizes): 1941
Komentāri: 1
2 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
kabatina | 24.03.2016. - 13:02:36
Kad būs kāds, kuram ir fetišs - ietīties plastmasas maisiņos un kad par to varēs palasīt? Šitais viss ir pupu mizas un omg - vārds "klučveidīga" nosita vēlmi saprast.
anastasijs | 24.03.2016. - 14:42:29
Tā tas bija.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.