Lietotājs
Parole
mainardo / Pārdomas...

Pārdomas


 
Skolas, universitātes attīsta spējas, tai skaitā arī stulbumu. /A.Čehovs/.


Sēžu un pārdomāju, ko skolas un skolotājas nodarījušas man..un cik lielā mērā...


#zinībudienalaba
#zinībudienasūkā
Publicēja: mainardo
Datums: 01.09.2015. - 14:28:21
Lasīts (reizes): 2519
Komentāri: 3
1 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
zoie | 01.09.2015. - 20:44:50
Bet vienlaikus Mainardo tas iedevis baigo tomēr dzīves skolu, jo es ātri apjaušu ar ko man ir darīšana un momentā norobežojos.Varbūt tas nācis no tā laika, spēja saredzēt vairāk, kā tikai to ko pasaka, uzraksta varbūt spēja atšķirt dvēseliskus, viedus cilvēkus, pat ja viņiem piedēvē pavisam citu apmluā.Parasti vienmēr tika vārdiski uzbrukts tam, kas bija sava ceļa gājējs, tāds kurš nav pūļa cilvēks, bet vienlaikus tie arī ir visvērtīgākie cilvēki, jo viņu domas ir nepakārtotas nekam.Viņus atcerās visvairāk, jebkur tā tas ir.
mainardo | 01.09.2015. - 20:55:38
Bez šaubām, tas bij baigais treniņš, acis uztrenētas kā rentgens, ātri sajust kur draud briesmas, ātri atšķirt mēsluvaboles no krietniem cilvēkiem.vai arī atšķirt tos, kuri tēlo krietnus.
mainardo | 01.09.2015. - 20:17:56
Zoie, Pamatskolā nepaveicās ar skolotājām, vidusskolā jau bij labāk un augstskolā pavisam labi. Un tomēr, pamatskolas raganu ļaunie darbi nekur nav pazuduši, tie klīst man apkārt kā fantomi, kā rēgi... Saprotu, ka pirmo 10 dzīves gadu svarīgums nav no pirksta izzīsts, bet tie /gadi/un tad notikušais, reāli strādā vai bendē arī šobrīd.
zoie | 01.09.2015. - 20:25:07
Man arī tā ir, nav īsti ticības sevī, ja kaut ko daru labi(liekas, vai tiešām)un meklēju visādas problēmas, pati tās izdomāju, radu.Tas principā uz jebkuru dzīves jomu.Arī esmu gana daudz "presēta" ar visādām pāraudzināšanas metodēm, katrā ziņā psiholoģiski tas ir ietekmējis, tagad pieaugot to apzinos.Bet kādreiz kaut nebiu tā pakļaujama, biju sirdī sirsnīgs bērns, bet tad noslēdzos, nu kaut kā tā.
mainardo | 01.09.2015. - 20:47:47
Oi, man līdzīgi.tik dažkārt iedomājos, ja viņas man tagad trāpītoss ceļā, nu tad lai dievs viņām stāv klāt, es jau arī tad kodu pretī maitasputniem un aizejot mājās varbūt viņas arī kauca, lai gan šaubos vai tanki un asfalta ruļļi spēj raudāt...
zoie | 01.09.2015. - 18:55:47
Pārāk tika likts akcents uz to kas nesanāk, bet samērā maz izcelts tas, kas sanāk.Kopumā mācības bija garlaicīgas un bērni klasē bija par daudz un trūka svaiga gaisa, īpaši ziemā, kad bija centrālā apkure.Ja es būtu varējusi sevi ielikt, laikā un citā telpā, tad labprāt būtu mācījusies Valdorfa skolā uzskatot, ka tas man būtu vairāk devis, kā izteiktai individuālistei.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.