Lietotājs
Parole
petroleja / Pērles sabirušas, uh...

Pērles sabirušas, uh


patīk jau man tīksmē tvīkt redzot, ka cilvēki māk saprātīgi un skaisti izteikties, tad man gribas citēt un lidot un citēt, piemēram, šo te (zemāk) varētu skandēt no galvas, tā it kā pati būtu rakstījusi, bet nē, šoreiz nē, es tomēr kaut kā smalkāk, bez celtnieku žargona un testosterona pārpilnības, bez paļerkstēt un bez sezonālajiem taureņiem (taureņi ir mūžīgi un neaizskarami), un nelietotu aizsalst, bet gan no jūtu pārpilnības aizsvīst tā, ka cauri nevar redzēt man. lūk. (un garāku kopsavilkumu vispār gribētos, ja var, tomēr padzīvots drusciņ tā kā būtu)

„Tātad, pa pieri esmu jau dabūjusi ar dažādu materiālu, sameklējusies arī pāra reižu. Inteliģenta un pat maiga, ja piespiežas, bet kaut kāds mīnusiņš jau nu tur iekšās ir, pa laikam viss negaidīti, bet aizsalst- tas īsais kopsavilums. Gribu tagad vasarssezonas šūpuļtīkliņā pašūpāties, lakstīgalu treļļus paklausīties četros, piecos, sešos no rīta, paļerkstēt par visādām gudrām un pasaulīgām tēmām, visvairāk gan patīk taureņi- sapratāt, apķērīgās, ja, par ko es te? Tas man tā sezonāli. Nu ja, īstenībā, meklēju kādus dombiedrus, ar ko glbjtkbllbjk bukletu kādu izdot tad varbūt kopā, par to, kā mums te iet.”
Publicēja: petroleja
Datums: 21.04.2015. - 11:53:55
Lasīts (reizes): 2686
Komentāri: 4
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
petroleja | 22.04.2015. - 11:10:07
ak, sasāpējās man galva, jo šim visam jau ir iets cauri. bet lūk, nesen aizsākusies jauna lgtbtd iniciatīva "iznāc no skapja", to varētu arī te šī saita kontekstā iepraktizēt, tā ka, mutes ciet un smukākās bildes uz sienas. tā skaisti un dzīvīgi mēs visi (vai vismaz es un tu, neglīti bezbilžainās) varētu sākt iet šeit un iznākt jūnija gājienā pa vidu.
maijamigla | 22.04.2015. - 11:28:56
da nekur es neiešu- skaisti, ne!? :)
oggggy | 22.04.2015. - 20:41:57
Es ar redzeju so akciju... un izlasiju paris atbildes.
maijamigla | 21.04.2015. - 17:04:48
Un tikai pasaki, ka tā nav. Vajadzētu kaut kādu cenzu uzlikt ar aikjū, vai varbūt es domāju tādu kā sietu, interneta sietu, vai kas tas drošībai un lielākai estētikai lai ir, kad tu atlasi, kurus tu gribi redzēt saturus, kurus negribi. Es ļoti labprāt skatos uz smukiem puišiem, bet nu te viņi tik maz bildējas, arī uz smukiem meitukiem skatos labprāt, bet viņas nomāktas tiek ar tiem krokodīļiem, kas bez bildēm te raksta visādas augstprātīgas hu***. Pasaki, ka tā nav, varbūt mums jādzīvo kopā jau tagad, esmu tik nogurusi? ;)
petroleja | 21.04.2015. - 15:28:02
bez apvainojumiem, lūdzu, es te nevienu neapvainoju, ja nu vienīgi sevi. vismazāk jau tevi, gar kuru man nu nekādas daļas nav. bet dusmoties vajadzētu gan, ja nav humora izjūtas, tad nekas cits neatliek. bučiņas, chmok, chmok. /var arī nelasīt, starp citu, ir arī tāda opcija.
maijamigla | 21.04.2015. - 16:59:45
Nu ne jau es tevi aizskāru, atvaino, sirsniņ, ja tā. Patiesībā vienkārši esmu aizskarta mazliet, es, kā mērķauditorija, jo it kā brīva... zaje**** patiesībā šitās visas asprātes. Nevar normāli uzrakstīt, ko meklē un kur jāierodas. Un Kad :)
maijamigla | 21.04.2015. - 15:05:11
kaut kādas kretīneles drīzāk saradušās masveidā "mūsu mājiņās"
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.