Lietotājs
Parole
paliec / Par nebūtisko......

Par nebūtisko...


tā. vainam paziņam ir radusies neliela problēma ar vienu sievišķi, kas ir načaļņica (baigi sakāpis galvā). būtu vēlams babulim ragus aplauzt.

(ir viens bārs-kafeinīca, kurā ieeja ir caur veikalu. bārs strādā līdz pēdējam klientam, lai varētu kaut kā galus savilkt kopā un nenobankrotēt. nu un veikala načaļņica izdomāja, ka bāra darbinieks nedrīkst palikt pēdējais un visu aizslēgt. slēgs ciet visu načaļņica pati personiski. parasti bārs ir aizvēries ap pusdeviņiem vai deviņiem, kad ir aizgājis pēdējais apmeklētājs, kurš pirms astoņiem ir ienācis iekšā, jo pēc astoņiem veikals ir jau aizslēgts un iekšā vairs neviens netiek.)

i tago ir radusies doma, ka šovakar derētu pasēdēt līdz kādiem desmitiem vai pusvienpadsmitiem, lai "dāmu" iepriecinātu, bet es tur jau tieku uztverts kā mēbele, tāpēc būtu vajadzīgas jaunas sejas. es pat Jānim apjautājos vai tie cilvēki, kas atnāks pēc septiņiem, varēs dabūt atlaidi. jā, varēšot; visi tiks pie studentu atlaides - 10%...

bez maz vai jāraksta sludeklis ar tekstu: eu, tauta! sanāciet, sadz(iediet)eriet!

interesanti vai būtu kāds nāktgribētājs uz šādu babuļkacināšanas pasākumu? galu galā pati tak uzprasījās un mums ar Jāni nav žēl viņai šādu prieku sagādāt.

varbūt te ir kāds, kurš vakarā grib kadas pāris stundiņas dzertūzī pasēdēt?
Publicēja: paliec
Datums: 31.03.2015. - 16:01:42
Lasīts (reizes): 2367
Komentāri: 2
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
mainardo | 31.03.2015. - 19:24:28
Priekšnieku izvešana no pacietības ir mans lauciņš, labprāt nosēdētu krogā ne tikai līdz desmitiem, bet līdz trijiem naktī, nu tā lai priekšniece aizmirst kapēc vispār piedzimusi, bet šodien ir tāds bezspēks, knapi atnācu mājās... ceru, ka iecerēto izdosies īstenot.šodien esmu sliktais.
paliec | 31.03.2015. - 16:26:19
tā. dodos prom no neta. tad nu tie, kas grib man piebiedroties, drīkst nākt uz "Kafku" (kafeinīca grāmatnīcas "Globuss" otrajā stāvā). lai tiktu pie atlaides un uzkavētos maksimāli ilgi, pasakiet bārmenim paroli. parole: paliec
© Lesbi.lv. All Rights Reserved.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.