Lietotājs
Parole
kazis / Jebu tvaju maķ! Suka! Bļēēģ!...

Jebu tvaju maķ! Suka! Bļēēģ!


Starp lēni ripinošiem auto trijatā draudzīgi pārlavamies ielas otrā pusē. Pirmais kāds ceturdaļgadsimtu jauns brašs puisis, tad dažus soļus iepakaļ es un karavānu noslēdz kāds pamatskolnieks ar skolas somu. Tad pēkšņi aiz muguras necilvēcīgā balsī rēciens: "Jebu tvaju maķ! Suka! Bļēēģ!


Puisis man priekšā ierāva galvu plecos un pielika soli. Es intreses mākts pagriezos. Skolnieks aiz manis arī atskatījās un ko mēs redzējām: kāds visumā zolīda paskata vīrietis turēja rokās vēja uz otru pusi izlocītu lietussargu, izmisīgi abām rokām turēdams salauzto ierīci viņš izkliedza šo frāzi un viņa nedabīgā sejas izteiksme liecināja, ka Staļingradas kaujas spars šajā indivīdā nav miris vēl šobaltdien.

Smējos vēl divus kvartālus. Īpaši par karavānas līdera visai amizanto reakciju, uztverot vārdu kombināciju un īpatnējo intonāciju kā draudīgu viņa personīgajai drošībai un tam sekojošo mēģinājumu iespējami ātri, neatskatoties atstāt apdraudēto rajonu
Publicēja: kazis
Datums: 30.03.2015. - 23:13:35
Lasīts (reizes): 2294
Komentāri: 0
5 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.