Lietotājs
Parole
oomny / Latvijā neveiksmīgi ir notikusi pāreja uz vasaras laiku...

Latvijā neveiksmīgi ir notikusi pāreja uz vasaras laiku


Rīga, 29.marts, LETA. Naktī uz svētdienu, 29.martu, Latvijā neveiksmīgi ir notikusi pāreja uz vasaras laiku - pulksteņa rādītāji plkst.3 tika pagriezti par vienu stundu uz priekšu, bet ne visur tas noslēdzies sekmīgi, informē Ekonomikas ministrija (EM).

Kā informē Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrība (LIZDA), atsevišķos novados laika griešanas rezultātā, iespējams, kādas kļūmes dēļ skolotāju frizūras iestrēgušas 80’to/90’to gadu mijā, un šobrīd nav zināms, kā šo situāciju labot.
Savukārt Talsu novada televīzija, neprecīzi izpildot pārejas uz vasaras laiku instrukcijas, nonākusi vakardienā, un reģionālais medijs vēsta tikai par notikumiem, kas norisinājušies vairākas dienas atpakaļ.
Nedaudz citādākas problēmas vasaras laika ieviešana radījusi vairākiem Latvijas rakstniekiem, kuri, pārcenšoties ar laika griešanu uz priekšu, šobrīd atrodas nākotnē, bet pārējie Latvijas iedzīvotāji, kuri atrodas ierastajā vasaras laikā, viņu daiļradi nesaprot.
Visbeidzot, neuzmanīgi rīkojoties ar laikrādi, Olga Rajecka-Miglieniece un muzikālā apvienība "Turaidas roze" nonākusi alternatīvajā vasaras laikā, kur vakarā ir rīts, kur piepūsts ods pūš tauri un ziloņi kur sīc, kā arī kur kuģis vagu ar un traktors stāv uz enkura pa ziemu šovasar.
Par pāreju uz vasaras laiku un atpakaļ Latvijā atbildīgā institūcija ir EM, kas šobrīd ķērusies pie problēmu risināšanas.
Publicēja: oomny
Datums: 29.03.2015. - 14:56:00
Lasīts (reizes): 2506
Komentāri: 0
15 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.