Lietotājs
Parole
indigapuke / Maskavas meitenes....

Maskavas meitenes.


Skumja, skumja diena. Viss skumjākais ir noslēgums. Kā širties no labākajiem draugiem ? No drošības spilvena ķepām ? Maskavas meitenes-divas dāmas kas dzīvo Lv, meitenes kurām esmu pateicību parādā par tik daudzām lietām, par iespēju sākt dzīvi, vai gluži no nulles. Mans drošības spilvens, kurš krīzes situācijā iekāpj auto un atbrauc man pakaļ-kad šķiet viss dzīvē ir sabrucis, drošības spilvens kurš, kad citi nomelnoja ķepas, parādija visu cieņu un mēneša garumā uzturēja ķepaiņus. Maskavas meitenes, pie kurām var aizbraukt un izrunāt visu, kas uz sirds, nebaidoties nosodījuma, iespēja vienmēr būt saprastam. Dāmas kas ir labākie suņu saimnieki kurus zinu, dāmas kas ir apēdušas pudu sāls savā dzīvē, dāmas kuras ehhhh... šādi varētu rakstīt stundām... Viss patiesāki draugi, kuri jebkad ir bijuši...
Šovakar saņēmu ziņu, ka Lv viņas būs līdz Aprīļa beigām.Sāp, jo aizbraukšanai par iemeslu ir Krievijas un Ukrainas saustarapējās attiecības... Jā grūtos brīžos ģimenei ir jāapvienojas. Gribas kliegt, jo šīs dāmas ir zelta vērtē manā dzīvē.Paldies tūkstošiem paldies, tik daudz notikumu, kas kopā izdzīvoti.Kredo meklēšana Skrīveros, bez viņu atbalsta mēs sunci neatrastu un viņš būtu miris, bez viņām ķepas vairs nebūtu, ļoti iespējams ka es pati vairs nebūtu es, bet gan dārzenis cita cilvēka rokās.
Meitenes es noteikti braukšu ciemos, mēs noteikti sazināsimies.Sāp, egoistiski.Labākie draugi aizbrauc.
Nekas vel ir divi mēneši, jaukiem brīžiem, smiekliem un sarunām visa vakara garumā, stundas ko nopļāpāt par zvēru attiecībām, mirkļi kuros dalīties priekā.
Komiski, sākotnēji tik aizdomīgi uzlūkojām viens otru  Tagad apkampjamies kā veci cīņu biedri, zinot ka izturēsim visas grūtības, smējāmies, ja sāksies karš, ņemsim fūri, iekrausim visus zvērus un baruksim pie viņām.
Sirds cilvēki-Maskavas meitenes.
Publicēja: indigapuke
Datums: 06.03.2015. - 02:22:59
Lasīts (reizes): 2194
4 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.