Lietotājs
Parole
indigapuke / Mana mazā trakomāja....

Mana mazā trakomāja.


Viss sākās vakar.. Pēc 3 dienu remonta, beidzot gatava mašīna, mātei tiko izrauts zobs. Vakara plānā beidzot izgulēties. Izvedam suņus ķekavā... Tad atskan zvans, viens no darbiniekiem ieradies laukos, 2 dienas ātrāk kā grafikā paredzēts, pietam pārpāli, pie suņiem... Labi, plāns par izgulēšanos izgaist. Braucam uz laukiem... Laukos viss slikti, cilvēks sakāvies, izmests no mājas... Bet man arī nav iespējas viņu izgūldīt.Pie dzivniekiem atstāt nevar, zvanu radiniekiem, šamējie kā izrādās viņu ir atveduši un neplāno atgriesties..Saucu policiju, bet pa starpu no kūts atskan skaļš meeeee... Skrienam lūkot, kazas visas vietā, bet kautkas nav lāgā, ķēvei kurai boks ir blakus starp kājām atrodas mazs melns kunkulis... Labi ka Tefānija ir gudra meitene, mazuli nesamina.Paķeru kazlēnu, ienesu iekšā, sākas naksnīgie špricēšanas darbi.Ehhh labi ka visi dzīvi, bet pasakiet kā baltai kazai ar raibu āzi var sanākt ogļmelns kazlēns?! Atbrauc policija, virtuvē sēž māte ar kazlēnu klēpī, pie galda sēž apčurājies darbonis, uz matracīša guļ suņi, pulkstens rāda 1 naktī.
Ehh sarakstam protokolu, aizved uz atskurbtuvi..Nu viss, kazlēns padusē, braucam. āāa vel pa vidum mašīnai degvielas filtrā ūdens, kautgan remonts bij par šo tēmu... Labi viss ir labs kas labi beidzas, braucam gulēt. 3 no rīta sildu pienu, baroju Lukrēciju(mazo melno dāmu). Rīts, pamostos no meeee(gribu ēst, ēst, ēst, zīžam pirkstu) Uff rīts var sākties, pa vidu dienas darbi, kazas, suņi un vetārsti  Vakars atkal ķekava, atkal vedam suņus... DZirdu māte bļauj, nenāc mājā, paliec priedītēs saprotot ka sūdi ir, paķeru savu audzēkni kukaragā un stāvu, pie sevis nodomājot, gan jau Šuriks izrāvies, bet nekā, kaimiņu kaukāzietis.. Ufff brēka liela saimnieks debīls un suns nāk uzbrukumā.. Labi ka ir kaimiņi kuriem suņi nav, pārmetu pār sētu savu Rodžeru, iespundēju kaimiņu āra toletē un eju palīugā mātei.. Beigās nokaitināja mani šis saimnieka eksemplārs un saucu policiju, cik var!!šonedēļ otro reizi viņa rīkļu rāvējs skraida pa ciematu... Kā izrādās kaukāzietis piesiets vecā brezenta pavadā, ķēdes vietā. Suns nemācīts, saimnieks nespēj ne noturēt ne sasaukt.Māte ar mašīnu biedē suni nogriežot ceļu, pīpina, aizdzen suni līdz mājai, bet saimnieks ir tāds atmarozaks ka vārtiņus nevar ataisīt.. Ufff beigās jau ar mātes pīpināšanu, manu bļaušanu, kaimiņi degunus pie logiem sabāzuši vēro cirku.Tikmēr jau klāt ir poliči... Īsumā 2 protokoli vienas dienas laikā, plus kazlēns ir pārāk daudz maniem nerviem.
Trakomājā izlaidums...
Publicēja: indigapuke
Datums: 18.01.2015. - 01:05:55
Lasīts (reizes): 2341
Komentāri: 3
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
indigapuke | 18.01.2015. - 09:44:50
Gan jau, man izdosies viņam to kaukāzieti noņemt.
latviangirl | 18.01.2015. - 08:29:07
Tie kas dzivniekiem dara pari, es bez zelastibas spidzinatu un atstatu par kropliem visu atlikuso dzivi.
rentgenaparaats | 18.01.2015. - 01:52:50
Fuff, tomeer izlasiiju visu. Vieniigais jautaajums-kaapeec Lukreecija? o-O tam kaut kaads sakars ar piedziivojumu pilno dienu? =D
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.