Lietotājs
Parole
lady-dreamer / 1 blogs uzjundīja atmiņas......

1 blogs uzjundīja atmiņas...


 
Pirms gada pēc darba vienā un tajā pašā laikā Londonā braucu autobusā, sēdēju savā iemīļotākajā vietā - otrajā stāvā, pirmajā rindā pa kreisi pie loga. Viena simpātiska meitene trīs dienas man blakus apsēdās [ Es iekāpu sākumpunktā, bet viņa dažas pieturas vēlāk ]. Jau no pirmās reizes jutu, kaut kādu neredzamu saikni starp mums, kad viņa tur sēdēja. Viņas smarža bija vilinoša, rokas smalkas, apģērbs diezgan stilīgs, bet mati mazliet pāri pleciem. Centos neuzkrītoši ik pa laiciņam viņu novērot. Laikam bija studente, jo autobusā kladē, kaut ko risināja. Kad viņa apsēdās otrajā reizē blakus, nodomāju, ka vienkārša sagadīšanās, bet, kad trešo reizi viņa tur apsēdās, visu ceļu es biju nemierīga, galvā šaustijās domas, kā uzrunāt, ko teikt, gribēju iesākt sarunu, bet tā arī to neizdarīju. Tās visas reizes viņa kāpā ārā dažas pieturas pirms manis, pēdējo reizi noskatījos ārā pa logu, kā viņa aiziet. Nožēloju, ka nesaņēmos un neuzrunāju. Taču tā saikne bija dīvaina, tajā pašā laikā īpaša, pirmo reizi mūžā, ko tādu izjutu. Kad gāju mājās, domāju, ka nākošreiz jāmet kautrīgums pie malas un jāuzrunā, tik joprojām nezināju, ko teikt. Taču diemžēl vairāk tāda iespēja netika man dota. Tas mirklis glabājas tikai manās atmiņās...
[Bet kopš tās reizes es mainījos]
Publicēja: lady-dreamer
Datums: 27.08.2014. - 23:01:35
Lasīts (reizes): 2559
Komentāri: 4
10 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
andzelka | 02.09.2014. - 16:52:18
Man arī gadījās līdzīga situacija tikai citā vieta! mani vēroja, likās kad iseko! bet nju es ar nevarēju saņemties, un tad viņa uzjautaja kurp es braucot tik bieži un ta sakām pļāpāt, lidz apmainijamies ar tel numuriem!:)
amgine | 29.08.2014. - 18:31:01
Tev tika dota iespēja iepazīt viņu tuvāk, bet šo iespēju tu palaidi vējā.Tā tev bija laba mācība ;d
fallen | 28.08.2014. - 07:50:30
Galvenais, ka no situācijas paņēmi to, kas bija jāpaņem
torpedaspapedis | 27.08.2014. - 23:30:12
Nu re, sakarīga tak
lady-dreamer | 28.08.2014. - 00:18:19
Ja Tu tā saki ;)
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.