Lietotājs
Parole
mazaunmila / Uzdrīkstējos pārkāpt robežu un uzrakstīju lesbiešu romānu :)...

Uzdrīkstējos pārkāpt robežu un uzrakstīju lesbiešu romānu :)


 

Lesbiešu romāns Uzdrīkstēšanās

Jau pirms diviem gadiem sāku domās ritināt sižetu par sieviešu savstarpējām attiecībām, par sieviešu mīlestību un mīlas likstām, bet pietrūka laika, iedvesmas un vienmēr bija kāda atruna, kāpēc vēl nav īstais brīdis.
Un tad, kādā jaukā dienā, īstais brīdis pienāca - atlidoja mana mūza no nekurienes un uzbūra man skaidru vīziju par to, kāda būs grāmata! Bija gatavs romāna plāns un notikumu gaita, atlika vien to visu pierakstīt. Kamēr biju iedegusies, negaidot ķēros pie darba. Un viss izdevās!

Kāpēc Uzdrīkstēšanās? Tāpēc, ka grāmatas varones daudz uzdrīkstējās, lai dotos pretī laimei. Tāpēc, ka es pārkāpu robežas un uzdrīkstējos atvērt durvis tēmai par kuru daudzi, iespējams, būs gatvi mani saplosīt, nosodīt un nobērt negantiem komentāriem. Un tomēr es uzdrīkstējos riskēt.

Ko gan es gribu pavēstīt vai parādīt ar šo grāmatu? Iespējams es gribu parādīt, ka nav būtiski, kas esi - tradicionāli orientēts, gejs vai lesbiete - mīlestība pret otru cilvēku ir un paliek mīlestība. Neatkarīgi no seksuālas piederības attiecībās ir divi cilvēki, ir mīlas likstas, ir ķibeles un ir kaislības.
Sieviete sievieti nemīl citādāk kā sieviete vīrieti vai vīrietis vīrieti -
cilvēks mīl otru cilvēku, tieši tik vienkārši...




Jau pavisam drīz šī grāmata būs lasītāju rokās un pavisam drīz būs iespēja iepazīties ar divu jaunu sieviešu likstām ceļā uz kopīgu mīlestību un laimi.

Ar ko šis romāns būs citādāks kā mani iepriekšējie romāni?

Ja mani pirmie romāni „Likteņa rotaļa” un „Bīstamais mīlnieks” lasītājiem sniedza aizrautīgus, neparastus un emocijām bagātus piedzīvojumus ceļā uz patiesu mīlestību, tad „Uzdrīkstēšanās” ievedīs lasītāju pavisam citā jūtu un mīlestības pasaulē, kas bagātināta ar jutekliskām mīlas ainām, spilgtām un patiesām emocijām, sevis meklējumiem un sekošanu sirds balsij.
Publicēja: mazaunmila
Datums: 07.05.2014. - 15:23:57
Lasīts (reizes): 2018
Komentāri: 0
4 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.