Lietotājs
Parole
goldingietis / ..my error log.....

..my error log..


/principā šis bloga ieraksts bija iecerēts komplektā ar Grieķijas ’šķidro sauli’ (t.b. “Metaxa”) glāzi manā ķepā, bet.. Lai notiek arī tāpat – plus/mīnus labākos meteoroloģiskajos apstākļos /

Aiz loga līst. Un kļūdas (tāpat kā Mātei Dabai pa reizēm) mums visiem “it kā” atgadās, vai ne? Reiz pat kāds pagātnē to jau atzina, sacīdams, ka “kļūdīties ir cilvēcīgi”.
Tu un es – mēs atļaujamies pielaist kļūdas arī ikdienas dzīvē - iebraucam augumā cilvēkam, kurš tikai vēlējies pasniegt draudzīgu roku grūtā brīdī, lielveikala iepirkšanās drudzī groziņā ieguldām divas pudeles Spānijas sarkanvīna, kaut arī pietiktu tikai ar vienu, sēžam vēlā naktī uz palodzes un līdz bezprātam ilgojamies pēc tā, kurš ir tikai pāris pirkstu kustību attālumā (nu, tepat vien – tikai mobilo kontaktu katalogā ), ignorējam labākos draugus; galu galā – atļaujamies kļūdas pat TIK fundamentālās jomās, kā savas sirdslietas un “virtuālās dzīves” personīgā profila iestatījumos.
Kļūdīties – esot cilvēciski. Jā, jā – kā tad!.. Tā stāsta un cenšas iegalvot visa pārējā pasaule – arī tiem pārējiem pasaules cilvēkiem. Tiem ’pārējiem’.. Tikai – nedz Tu, nedz arī Es.. Mēs kaut kā īsti neesam “pārējie”. Vismaz es neesmu; par Tevi – vēl neesmu pavisam drošs!
Tomēr - ko iesākt tad, ja Tevis paša, pašrocīgi & arī pašapzinīgi (zinu, zinu – pārāk daudz “paš-” priedēkļu - kamdēļ arī mana vidusskolas literatūras & stilistikas skolotāja uzreiz dotos uzbrukumā ar sarkano tinti! ) ieaudzinātais makjavelliskais kodekss katru reizi ieslēdz arī tikpat sarkano trauksmes sirēnu, tiklīdz esi kaut kur [sevis-prāt] nokļūdījies? Ko tad?.. Jo kļūdas – nav pieļaujamas. Nav pieļaujams kļūdīties. NAV!! NEDRĪKST!! Galu galā – cik gan ilgi iespējams izdzīvot nepārtrauktu sarkano “kļūdu sirēnu” gaudu orķestrī? Jo ikviena paša pieļautā kļūda ir kā atvēzētas pātagas asiņains sitiens pāri mugurai - “Tu taču zināji!” /cirtiens/; “Tu taču paredzēji!” /cirtiens/; “Tev taču bija jau jāzina!” /cirtiens/
Hei, reizām jā – es sajūtos tā, it kā būtu iemests šās dzīves ’kvesta’ līmenī tik tamdēļ vien, lai tiktu pārbaudītas manas “izdzīvošanas spējas”.
Bet.. Mēs [majestātiskā daudzskaitļa izteiksmes forma] izdzīvosim. UN ARĪ DZĪVOSIM!!
Publicēja: goldingietis
Datums: 22.07.2013. - 15:28:49
Lasīts (reizes): 2160
Komentāri: 1
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
skyy | 22.07.2013. - 21:01:28
... un arī dzīvosim!... pie šī arī paliekam :)
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.