Lietotājs
Parole
goldingietis / ..labākais smaids 4ever.....

..labākais smaids 4ever..







































Principā.. Šobrīd es gandrīz vai būtu gatavs parunāties arī par TO. Par smaidu.
Lai gan pats īpaši bieži ar to [smaidīšanu] nenodarbojos, tad reizēm šad un tad ikdienas gaitās atgadās arī tie retie mirkļi, kuri tomēr ir pietiekami krāsaini nozīmīgi, lai ierakstītos manu smadzeņu neironu sinapsēs. Un lai pat vismaz personīgo lūpu kaktiņiem liktu savilkties tajā grimasē, kuru, šķiet, jūs - ’pārējā pasaule’ - apzīmējat ar jēdzienu "smaids".
Hah.. Nu jā, savu sejas mīmikas muskuļu kustības ietekmējošo nervu sistēmas daļu tā arī arvien vēl neesmu iemācījies pilnībā
kontrolēt. Aš reiz man smaidījiens uznāk.. Nu tad.. Arī UZNĀK!
Bet.. Vai par spīti manam "kaut-uz-mirkli" paškontroles trūkumam tiešām būtu tik ļoti neiespējami, lai arī Tu vismaz nedaudz
& kaut mazlietiņ uz brīdi pasmaidītu? Nav svarīgi - par šo manu bloga ierakstu, par ’smaidīgā B74F’ bildi, vai arī tāpat vien - par visu šās dzīves padarīšanu kopumā.
Just smile. Like we’re doing it now. Un iesāc šo savu Tev atkal no jauna piešķirto dienu ar kaut vai vismaz mazītiņu, bet tomēr "+" zīmi.
Publicēja: goldingietis
Datums: 03.07.2013. - 10:24:39
Lasīts (reizes): 2236
Komentāri: 0
0 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.