Lietotājs
Parole
goldingietis / ..agra rīta uzmetums blogā (apvienojumā ar tikpat agrām žāvām).....

..agra rīta uzmetums blogā (apvienojumā ar tikpat agrām žāvām)..






















































Jūras lauvas cienīga žāvāšanās..
Visu savu personīgo un tikai man piederīgo 188 centimetru gurdi-ērta izstaipīšana “nakts snaudas” pozīcijā ieregulētajā krēslā..
Slinks skatiens radara ekrānā..
Un tukšums. Visur. Gan radarā, gan jaunās dienas plānā, gan arī kaut kur dziļi sevī. Pat, ja arī pēkšņi uzrastos vēlme savos kaulainajos pirkstos negaidīta entuziasma iespaidā satvert stiletu.. Nē, nē.. Labāk ne-e. Lieciet man svētu mieru. Lidojiet ka visi projām. Uz Viļņām, Tallinām, Kauņām, vēl da jebkur uz citiem ’alternate’.. Savā rītā es vēlos absolūtu mieru. Tikt galā ar pārīti agro reisu un viss; pēc tam atdot maiņu kolēģiem un pašam pēc iespējas ātrāk evakuēties uz busiņa pieturu, kur jau 0813 vai arī 0825 (atkarībā no “darba dienai” vai arī “brīvdienai” pieregulētā grafika) gaidīs RS uzticamais balti-zilais busiņš, kurš vienmēr ērti aizvedīs līdz mājām. Jā, starp citu, savādi.. Varu atcerēties pāris reisu ’callsign’ no galvas, bet to, cikos rīta pusē atiet busiņi – to gan arvien vēl joprojām meklēju Internetā! Mazdrusciņ dīvaini. Bet pieļaujami. Jo pēc diennakts maiņas prātu daudz labprātāk apciemo tādas rindas no Šekspīra kā “karaļvalsti par zirgu”, kuras savā prātā vienmēr esmu iecienījis pārfrāzēt aš kā “karaļvalsti par gultu”. Nevis RS busiņu kustības grafiki.
Ummmm, starp citu.. Vai esi kādreiz tā no sirds un ar baudu izstaipījies/-usies? No rīta? Nu tā, kad tiešām sajūti, kā iespringst visas muskuļu šūnas, paātrinās asinsrite un mazie eritrocīti piegādā papildus skābekļa dopingu katrai Tavai dzīvās būtnes šūniņai? Tā, līdz sajūti saldas sāpes gan rokās, gan kājās, gan arī vēl visur-citur-da-jebkur-kur. Un rodas vēl viens papildus iemesls nodzīvot līdz galam Tev atkal no jauna piešķirto kārtējo dienu?
Publicēja: goldingietis
Datums: 13.06.2013. - 16:04:44
Lasīts (reizes): 2072
Komentāri: 0
5 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.