Lietotājs
Parole
mehatronix / Jāmācās atslābināties... nedomāt par nesvarīgo.. bet kā?!...

Jāmācās atslābināties... nedomāt par nesvarīgo.. bet kā?!


Atgriezos no mīļākās grupas koncerta.. mm.. izbļaustījos - tagad balss nav.. varu komunicēt tikai rakstot vai mēģināt kko čukstēt. Pašlaik, gan, mana čukstēšana vairāk atgādina vecu, sarūsējušu dārza vārtiņu čīkstēšanu apvienojumā ar naglas vilkšanu pa stiklu. tomēr tas bija tā vērts! Viens draugs izteicās, ka, zinot, cik skaļi es runāju, viņš negribētu dzirdēt, kā kliedzu, ka man pēcāk pazūd balss.. ) vārdsakot emociju pietiks vēl nedēļām ilgi! Gaidīšu nākamo koncertu Rīgā! Jeb arī nākamā atvaļinājuma laikā došos tur, kur viņiem būs koncerts! Vispār gribēju tā darīt šogad, bet lūkojot, kur tad šie uzstāsies, ieraudzīju - Rīgā! heh.. patīkami iesākt atvaļinājumu TIIIK enerģiski, pozitīvi un visādi citādi burvīgi..




Atvaļinājums it kā skaitās atpūtas laiks.. hmm.. tad kādēļ man ir tik daudz darāmā ieplānots tieši šajās divās ’brīvajās’ nedēļās? hmm.. kā vienmēr, protu visu sačakarēt!




Par čakarēšanu runājot.. nesen satikos ar vienu puisi.. mmm.. bezgala smuks.. sūdīgi, ka es to apzinos.. apzinos, ka viņš ir ’out of my league’.. bail pieskarties... laikam biju pārāk uztraucies un iegrimis domās ne par īstajām lietām.. nu neko.. padzērām tēju, paskatījāmies videokipus.. pagulējām.. pa miegam atceros, ka tomēr laikam biju uzmetis roku uz viņa ķermeņa no rīta neveikli devāmies savās darīšanās.. cik neveikli, lai neteiktu - tizli. Ejot mājās vēl prātoju - nomazgāju tējas krūzi pēc sevis vai nē? Laikam jau nomazgāju.. pēc inerces.. nedomājot.. jeb atkal domājot par pārāk daudzām lietām!
Domājot par pirmo iespaidu par sevi - veiksīgi to sačakarēju!
{JĀMĀCĀS ATSLĀBINĀTIES!}



Nez’.. labprāt sagaidītu, ka šis man kādreiz uzzvanīs vai atrakstīs.. heh.. nu, labi.. esmu taču diezgan saprātīgs. saprotu, ka jāmēģina tas viss aizmirst.. mēģināšu..
Publicēja: mehatronix
Datums: 05.05.2013. - 23:46:29
Lasīts (reizes): 2087
Komentāri: 2
2 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
mehatronix | 15.05.2013. - 04:15:36
:D saprotu gan, ka jāsāk dzīvot.. --nevis šaubīties un vilcināties, bet rīkoties un uzdrīkstēties!-- ik pa brīdim man tas pat sanāk.. :)
preludy | 09.05.2013. - 18:24:53
Ja tu būtu tik saprātīgs, tad diez vai uz tikai "bezgala smuks" uzrautos. Beidz mēģināt, sāc dzīvot!!!
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.