Lietotājs
Parole
mehatronix / I’m back!...

I’m back!


Uhh..
Kādu gadu šeit neesmu bijis.. Mnjā, pēdējais bloga ieraksts veikts 7/feb/2012, ap to laiku arī pazudu iz virtuālās pasaules.. nu, esmu atgriezies. Nez’ vai uz ilgu laiku? Dzīvosim-redzēsim..
Kārtējā nakts, kas uznāca vēlme palaist savas pārdomas plašajā e-pasaulē, kur tikai retais zina, kas es esmu un kā izskatos.. Pat nezinu, kādēļ kaut ko rakstu.. pat ja neviens to nelasīs, būšu izrunājies.. Tā es, laikam, kompensēju patiešām tuvu cilvēku neesamību ar kuru varētu izrunāties arī par gay tēmām.. bet, nu, tas tā..


Kaut arī joprojām tupu Skapī, saprotu, ka man aizvien grūtāk slēpt to, ka man patīk puiši.. nē! - to ka esmu gejs. Jā, aizvien biežāk sāku izmantot šo vārdu attiecībā pret sevi. Agrāk teicu – esmu nedaudz savādāks; puisis kam patīk puiši u.t.t. Varbūt tāpēc, ka kautrējos vai negribēju ‘lipināt’ sev kaut kādu birku, varbūt tāpēc, ka Latvijā vārdam Gejs ir lielākā vai mazākā mērā negatīva nokrāsa.. laikam jau tam ir vairāki iemesli. Acīmredzot sākumā jāmainās paša domāšanai, lai spētu mainīt kaut ko citu domāšanā. Bet ne par to stāsts, šī ir tāda liriska atkāpe, priecājoties par savu niecīgo progresu šajā jomā.. )



Ja godīgi, pat nemanīju, ka gads ir paskrējis garām... Šis tiešām bija notikumiem bagāts gads - beidzot pieņēmu, ka esmu gejs; sāku pievērst uzmanību savai fiziskajai formai (līdz vasaras sākumam pat ceru uz kādreizējo kubiciņu atgriešanos uz vēdera ); uzsāku mācības universitātē (atkal); parādīju sevi, kā lielisku darbinieku (fantastiska sajūta, kad kolēģi novērtē un paļaujas uz tevi); ieguvu jaunus draugus; sāku krāt dzīvoklim; un vēl, un vēl, un vēl..
Šis man ir bijis sevis izzināšanas gads. Un pa lielam, nonācu pie secinājuma, ka esmu lielisks! Jā! Beidzot pats sev patīku! Un tagad var ķerties klāt otra cilvēka, kurš patiktu man un kuram patiktu es, meklējumiem! Cerams, ka veiksies! )
Publicēja: mehatronix
Datums: 11.03.2013. - 06:05:50
Lasīts (reizes): 1998
Komentāri: 0
2 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.