Lietotājs
Parole
goldingietis / ..vien viens no galiem.....

..vien viens no galiem..


Pasaules gals?
Jā, dodiet vēl; es tos ņemšu vairumā!
Man patīk pasaules gali - vismaz šis kārtējais no vieniem noteikti. Cik sajūtas & bezapziņa noteic - labākais no "galiem" manā mazajā dzīvītē!
Ja rītā palēnām nāc pie apziņas no dziļa miega stāvokļa vien tamdēļ, ka acīs ieblāzmojas jaunās dienas gaisma.. Palēnām sajūti mīkstākās & mīļākās segas pieskārienu augumam.. Un vispār - arī pārējās ’vien-pēc-otras’ atmostošās sajūtas beidzot apskaidro, ka, "hei, Tu tak esi pamodies ’pasaules gala’ rītā laba drauga sabiedrībā; arvien esi līdz purnam ieracies segās un spilvenos, kuri šķiet tik mīļi, mīļi - cik mīļi mēdz būt vien tikai paša mājās; un, WHAT DA F**K - Tu arvien VĒL esi dzīvs!".. Tad okay - papildus rīta cigaretei un heresa glāzei tas manā sejā spēj atmodināt vien pašu jaukāko smaidu, kuru tā arī nav lemts novērot nevienam citam. Es vienkārši atspiežos pret galda malu, aizkūpinu cigareti (piedod, Lī, ja lasi šo - es NOTEIKTI pacentos visu uzreiz izvēdināt!) un piebeidzu pēdējo glāzi heresa, kura tā arī arvien vēl atlikusi nenokauta mūsu iepriekšējā vakara svinībās. Pamazām ar skatienu sekoju kārtējās piektdienas dienas rīta gaitai aiz Tava loga - tur ir mašīnas, autobusi, cilvēki; jā, viņi visi steidzas uz kaut kurieni - pat, iespējams, neiedomājoties, ka šodien takš IR pasaules gals!
..nu jau arī es pats esmu viens no tiem ’viņiem’. XX busiņš no viena Rīgas gala līdz otram - no Tavām mājām līdz manām; pa ceļam sanāk daudz cilvēku un daudz iespaidu. Drusku par daudz, lai visus ieliktu sausos vārdos, bet, ’oh, well’ (man patīk šis Tavs izteiciens! ) - vai pamēģināsim kaut nedaudz no šā ’pasaules gala’ rīta ielikt arī tekstā? OK, ’go ahead’..

Mans pirmais XX busiņš ir pārpildīts. What da F**K?? Kādā jēgā gan visas tautas masas izlēmušas salīst MANĀ busiņā, ja reiz šodien ir pasaules gals?? Labāk būtu palikuši mājās.. Bet OK, izdaru vienkāršu ’abort’ & ’emergency evacuation’ jau nākamajā pieturā - he-he, RS kontrolieri, noķeriet nu kārtējo zaķi!

Ienīstu. Ienīstu cilvēku barus. It īpaši tad, ja tie vēl pie tam "rīvējas" gar manu augumu. Man tomēr vajag vietu. Nu - kaut vismaz nedaudz brīvas vietas. Kaut vai tik daudz, cik diktē paša personības definētā ’komforta zona’ - vismaz metra rādiusā NEVIENU dzīvu cilvēkveidīgā organismu! Diemžēl RS manas iegribas nespēj nodrošināt & tā nu nākas pieciest. Pieciest, ignorējot sava fiziskā auguma ikviena nerva sūtīto signālu manam saprātam. Ignorēju, kā jau esmu pieradis to darīt. Tad jau labāk pamanu, cik tomēr jau zemu pie apvāršņa esošā ziemas saule silti iespīd man acīs - apžilbinot, kaut nedaudz vēl vairāk sasildot un arī iemetot pāris šķelmīgas dzirkstelītes parasti tik racionālajā saprātā; un tad jau arī pilnībā pievērsies tam, kas notiek aiz RS XX busiņa loga. Uhhhhh, izrādās, tur tomēr ir TIK DAUDZ visa kā! Tik daudz šajā pasaules gala rītā, ja vien arī Tu spēj palūkoties nedaudz tālāk par sevi.
..tepat blakus, aiz loga, stāvot pie ’sarkanā’ - ir RangeRover Sport Edition džipiņa modelis; auksts, perfekti tīrs, ledusbalts. Momentā savā saprātā nosaucu viņu par "ledus karali" (man vienkārši uz pāris sekundēm iepatikās tas puika, kurš bija pie stūres!)..

..braucot pāri VEFīša pārvadam - ooo, jāā, nākamais iespaids, kurš ierakstās = nedaudz apbružāts VW ’golfiņš’. Noparkojas [atkal] blakus manam XX busiņam pie sarkanā. Pie stūres mamma un blakus viņai bērnu sēdeklītī - mazulis. Šķiet, ar kaut ko baigi neapmierināts, jo pamanu, ka mamma vienlaikus izmisīgi cenšas sadalīt savu uzmanību starp ’golfiņa’ stūres novākšanu & knupīša iemnānīšanu sīcim. Cute.. Pasaules gala rītā!

..netālu no LU ’main building’ - puisis un meitene roku rokā. Protams, meitenei es kā jau parasti nepievērsu uzmanību (atvainojiet! ); es pamanīju vien viņu nebēdnīgi draudzīgo grūstīšanos uz ietves, apmētāšanos ar sniega pikām un apjautu, ka.. Nu jā, ka viņi laikam tiešām viens otram patīk - par spīti visiem pasaules galiem!

Un zini - tas nedaudz sasilda pat mani. Tas, ja zinu - pat, ja arī man reiz (ja nu, kaut kad, iespējams, varbūt pienāks MANS pasaules gals) - ka tad tur ārpusē aiz manas mazās adatainā kastaņa čauliņas arvien būs cilvēki, kuriem dzīve vēl tikai turpināsies!

Jēga? Izmantojiet sabiedrisko transportu pasaules gala dienā un pēc iespējas biežāk noķeriet tos mazos, īpašos dzīves mirkļus.
Publicēja: goldingietis
Datums: 21.12.2012. - 16:27:23
Lasīts (reizes): 1979
Komentāri: 4
2 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
goldingietis | 25.12.2012. - 20:12:48
Tātad oficiāli deklarētais pasaules gals ir pienācis un arī tikpat veiksmīgi pagājis. Un arī Golda PR nodaļa jūtas tomēr spiesta sniegt kārtējo paziņojumu šai atlikušajai/veiksmīgi izdzīvojušajai? pasaules daļai.
(damn, ’aiz-mikrofona-koments’ = "a TOČNA vajadzēs to darīt; jo mēs taču bijām rēķinājušies, ka VISI nomirs!")
Errrr, jā, vajadzēs gan. Tomēr vajadzēs.

Dāmas un kungi - iesākumā apsveicam visus Jūs tos, kuri ir pārdzīvojuši šo kārtējo no pasaules galiem! Lai jums turpmāk nākotnē vēl ilgākas un veiksmīgākas dienas priekšā līdz nākamajam pasaules galam! No sirds novēlam! :)

Bet, pievēršoties dažiem aizgājušajiem mirkļiem pirms paša nesenākā pasaules gala (jo nav īsti Mūsu manierē atstāt "neiztīrītu" jautājumu/komentāru ’backlog’!):

Aspectintime: jā, ikviens cilvēks vēlas dzīvot. Vai arī tad, kad sāk apzināties, ka viņa fiziskā eksistence visam pārējam Visumam nemaz nav tik ļoti nepieciešama - tad sāk aizdomāties par to, kā gan saglabāt kaut kripatiņu sevis paša saprāta un kaut daļiņu savu atomu kombinācijas nākotnei. Vienlaikus apzinoties, cik tas tomēr ir bezcerīgi. Bezcerīgi.. Ikviens augums un saprāts agri vai vēlu sadalīsies atpakaļ pirmatnējos atomos. Nu un tad maniem atomiem būs iespēja apsveicināties ar Taviem atomiem! :)

Delilahevans: Tu man atgādināji seno franču tautas teicienu "Le Roi est mort, vive le Roi". ("karalis ir miris; lai dzīvo karalis!") Tātad - dzīvojam vien nost līdz kamēr nākamajam pasaules galam? ;) Bet nu tomēr līdz tam, OK, OK - paprovēsim piefiksēt visu, kas notiek gan ’iekšiņās’, gan arī ’āriņās’. Tobiš, gan to, kas notiek Tevis pašas mājā, gan arī kaut nedaudz to, kas darās ’aiz loga’. Bet tomēr - pierakstīt savus novērojumus ir diezgan svētīgi! :) Nu es domāju - tas ir līdzīgi kā "dabas novērotājiem" gadu no gada pierakstīt savus novērojumus un pēc tam no tiem izdarīt secinājumus nākotnei. (lai gan viņu apkopotie novērojumi un no tiem izrietošie secinājumi tā arī īsti neliecināja par šo pēkšņo atkusni pašā Ziemīšu vidū!)

Oomny: Jā. JĀ!! JA VIEN visi pasaules gali ir tādi kā šis (ar pietiekamu ūdenspīpes dūmu apjomu, samērā augstu izdzīvojamības līmeni, iespaidīgu patērējamā heresa tilpumu & un visam tam vēl sekojošām svētīgām pārdomām nākamajā rītā) - tad arī es pievienoju savu parakstu uz pasaules gala ’vairumuzpircēja’ veidlapas. Vēl, vēl - dodiet VĒL!
oomny | 22.12.2012. - 14:39:59
dodiet man vēl galus un galiņus! ņemšu vairumā!
delilahevans | 21.12.2012. - 23:41:02
Sodība! Man arī būs jāsāk pierakstīt novērojumus. Tikai es vēroju iekšiņas.. pa logu mazāk ko ievēroju.
Pasaules gals ir beidzies. Lai dzīvo pasaules gals.
aspectintime | 21.12.2012. - 23:25:42
tas tikai to vien liecina ka cilveki velas dziivot...
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.