Lietotājs
Parole
goldingietis / ..tikai avarējusi/vai arī ’sorta..kinda..comeback..’ mūza?.....

..tikai avarējusi/vai arī ’sorta..kinda..comeback..’ mūza?..


Tūlīt.. Tūlīt.. TŪLĪT!! Rakstīt!! Tā, lai nepazūd mirkļa sajūtu mūza, kura atkal reiz pieprasījusi avārijas nosēšanās atļauju manā lidlaukā pēc bezmaz vai simtiem gadu!
(nē, nē, stāvi uz vietas, esi vien tepat & nekur neaizej, m**ta tāda!)
Jā.. Pirkstu locītavas labsajūtā atkal sakļaujas ap pīpes galviņas izliekumu; konkrēti šajā procesā iesaistās arī labās plaukstas mazais pirkstiņš, "zeltnesis", vidējais (nācijas plebsa daļai drīzāk zināms arī kā ’F**K YOU’ simbols), rādītājs un, kā fināla elements - vēl īkšķis virs viegli kvēlojošā tabakas maisījuma. (nedaudz ’auč!’, bet ir to vērts!)
Atslābums domās un silts paldies manam brālim par aizgājušās dzimšanas dienas dāvanu, kura veicina vienu no perfektākajiem netikumiem - pīpēšanu. Kvalitatīvu. Es domāju - kvalitatīvu veidu, kā vēl vairāk saīsināt savu dzīvi. Un, ja reiz tā, tad tas liek man atkal pārlūkot savu "attiecību saišu" katalogu.
Redz, kā to pateikt.. Es baigi sen nebiju pieķēries savam rakstāmajam. Baisi sen nebiju ļāvis domām kārtoties glītās rindās uz papīra.. Tikpat sen nebiju novērtējis un pārvērtējis to, kas man ir - kas man faktiski (jau "by default" (pēc noklusējuma)) ir. Radinieki. Ģimene. Cosa Nostra. Мафия бессмертна. TAS ir vērtīgākais, kas vien man var piederēt. Ne jebkāds mīļākais/mīļākā, nekāda mirkļa aizraušanās, nekāds rēķins bankā, briljanti pirkstos, Maybach savas villas piebraucamajā ceļā vai arī investīciju zelts personiskajā seifā. Jo tādas lietas spēj sagādāt prieku tikai relatīvā īstermiņā. Īstermiņā, kurš parasti samērojas ar cilvēka mūža ilgumu. Īsāk sakot - MANĀ īstermiņā! Par Tavējo, atvaino, neņemos spriest..
Heh, baigākais atklājums, ne? Tik vienkārši - "atnāk & paiet". Vairāk vai mazāk. Bet nu tamdēļ tas arī tā ir - jo ikviens cilvēks, ar kuru atļautu sev ielaisties tā saucamajās ’attiecībās’ tomēr ir svešinieks, kurš nekad nespēs mani saprast tā, kā saprast spēs tikai paša radnieciskās asinis. Tie paši caurmēra "general public" akceptētie un reizēm arī pat respektētie vārdi - "brālis", "māsa", "tēvs", "māte". Arī Tev kāds no viņiem ir? Noteikti, ka ir/bija.. Vismaz "tēvs" vai arī "māte". Vieni no tiem saistošajiem jēdzieniem, bez kuriem arī Tevis, Dārgo Lasītāj, nebūtu šajā pasaulē.
OK, es pašlaik savā kārtējā [blogmānijas?] atsākumā pamēģināju nobalansēt uz mazlietiņ vieglākas nots un pretēji tai sevī tik centīgi izkoptajai "klusās cūkas" dabai uzreiz nerakt pašu dziļāko sakni, lai arī viss ieraksts neskanētu pārlieku & pārāk smags. Lai gan.. Atkal seko "hmmmmmmm" - tādā ziņā, ka vai gan ir vērts censties kaut ko mēģināt ’balansēt’ un piemērot ’capite censi’ caurmēram? Vai arī būt atklātam & patiesam, pat ja šķitīšu tikpat nebaudāms esam kāds ir pirmajos rīta saules staros atrasts & cauru nakti blakus gultai uz grīdas nostāvējis atvērts, silts šampanietis? Nu ko - lai tad izlemj šā mežonīgā Kolizeja asinskārā publika; īkšķis uz leju vai arī uz augšu..
Publicēja: goldingietis
Datums: 12.05.2012. - 15:17:24
Lasīts (reizes): 1843
Komentāri: 1
1 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
dzeltens | 12.05.2012. - 22:10:14
Is blood thicker than water?*
Kādam varbūt ir, man - ne. Radus mums dod Dievs, draugus - paldies Dievam - drīkstam izvēlēties paši.
* angļu sakāmvārds
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.