Lietotājs
Parole
mehatronix / Vai var iemīlēt ķermeni, nemīlot dvēseli?...

Vai var iemīlēt ķermeni, nemīlot dvēseli?


Šodien, atpūtinot prātu starplaikos starp mācībām, ’pabradāju’ interneta plašumos. Šķirstot viena iepazīšanās portāla anketas, sāku nenormāli smieties.. ) Tās pozas, kurās cilvēki tiek iemūžināti un vēlāk izlikti vispasaules apskatei internetā mani ārkārtīgi uzjautrināja! Piemēram - jūras krastā uz akmeņiem guļ džeks pieldbiksēs. Vienu roku viņš iebāž peldbiksēs, otru aizliek aiz galvas.. un var redzēt, ka viņam ir neērti, ka viņš knapi turas uz tā akmens krāvuma.. bet turas! jo bildei taču jāsanāk sexy.. Vai kāds cits, kas izlaidies gultā, pozā, kuru pat grūti aprakstīt, un vēl sataisa ’piemīlīgu’ skatienu, kā mazam kaķēnam, kurš prasās klēpī.. un vēl un vēl, un vēl...
nē, nu, varbūt kādam tas škiet seksīgi.. mani tas uzjautrina.. Kā tik mēs neesam gatavi grozīties un izrādīties, lai parādītu sevi no ’tās labākās’ puses.. tā, it kā vienīgais, ar ko varētu ieinteresēt būtu ķermenis...
Publicēja: mehatronix
Datums: 05.02.2012. - 22:22:59
Lasīts (reizes): 1892
Komentāri: 5
4 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (5)
mehatronix | 07.02.2012. - 19:09:27
Nu, ok, ok.. Loģiski, ka pirmais kam pievēršam uzmanību un pirmais, ko iekārojam ir ķermenis.. Galu galā mūsu iekšējā pasaulē no pirmā acu skatiena neviens neiemīlēsies.. tas, nu, ir skaidrs.
Kur cilvēki rāvuši, ka bildēties TĀDĀS pozās ir baigi pievilcīgi.. vēl viens cilvēces noslēpums, kuru man, laikam, nesaprast..
hermosa | 07.02.2012. - 09:24:45
Nu, ja. jo tādiem cilvēkiem cita potenciāla nav. tikai tādi nesaprot, ka bez " satura" reto interesēs paša būtība, nevis tikai ķermeniskais.
rudzis | 06.02.2012. - 23:11:26
To nooooooteikti nevar saukt par iemīlēšanu, taču ķermeni var iekārot, nemīlot dvēseli! :D
Bet tās bildes... :D Tās mani atbaida, kā alkohola smaka mazu suņuku, kas pielīdis par tuvu pudelei!
lauralaura | 06.02.2012. - 19:26:05
Piekrītu skyy par albumu draugos. Tas no tiesas bija labs. A, vot, kādam joks, kādam visa nopietnība! Ai, cik cilvēki mēdz būt dažādi! Ok, lai ir dažādi, bet, ai, cik cilvēki mēdz būt arī muļķīgi... :8 Viena biksēs, otra aiz galvas... :8
skyy | 06.02.2012. - 19:15:31
Drauģeļos ceļoja bildes no sērija, ka tādām ir jābūt katras sevi cienošas meitenes elbūmā (tā ar lasīt ar e :) ) ... bija ko redzēt un pasmaidīt.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.