Lietotājs
Parole
mehatronix / Kā to dari tu?...

Kā to dari tu?


Kā gan var iepazīties internetā?
Es taču to otru cilvēku NEMAZ nepazīstu! Kā izvēlēties, KAM uzrakstīt? KĀ uzrunāt? Kā uzsākt sarunu? Par ko man ar viņu runāt? Un ko darīt ja, pēc pāris ziņu apmaiņām saprotu, ka šis cilvēks man nebūs inetersants, ka mums nav nēkā kopīga? Āāā!!!

Hmm.. moš’ es esmu sociopāts? Nu nemāku es iepazīties un uzturēt kontaktus internetā..
Tā arī nobeigšos virtuālās pasaules vienatnē!
Publicēja: mehatronix
Datums: 19.01.2012. - 10:23:09
Lasīts (reizes): 1831
Komentāri: 3
1 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
ram4ix | 21.01.2012. - 15:48:48
eh, ja vien man būtu tie 50 Ls :D
decamora | 19.01.2012. - 17:17:08
Varbūt iepazīties internetā Tev nemaz nevajag :)?

Parasti iepazītas ar tiem, kuri pievelk, vizuāli vai citādi. Ja pavēro cilvēkus ikdienā, neviens nerunā par kvantu fizikas šķietamo sarežģētību :). Cilvēku pie cilvēka notur interesa vienam par otru.

Ja runājam konkrēti par šo portālu. Nesirgstu ar draudziņu skaita palielināšanu katru otro nedēļu, tāpēc vēlme man iepazīt un apgūt citu cilvēku telpu man (labi ja) uznāk reizi gadā, esmu antisociāla un ļoti nedraudzīga :)! Taču ar visu to, reiz klīstot pa protālu, uzdūros intriģējošam meitenes profilam. Bildē bija meitene ēnā - par to, kas tur īstenībā ir varēja prātot. Piesaistīja tas, ka likās noslēpumaina meitene. Profila tekstā bija minētas, manuprāt, katra cilvēk vēlme - atrast savu cilvēku. Todien mani tirdīja visādas muļķības un es izdomāju, ka vajadzētu aizmest koķetējošu, poētismā tītu aicinājumu iepazīties tuvāk. Muļķim jābūt, lai nesaprastu, kas tur patiesībā ir uzrakstīts. Tad nu viņa atrakstīja tad, kad biju jau sen kā aizmirsusi un godīgi sakot, nebija arī vairs aktuāli. Laiks bija mainījies, es pati biju pamainījusies. Izlasot viņas atbildi un vēlreiz pārlasot savu aicinājumu iepazīties tuvāk, es smējos un pie reizes vēlējos arī nošauties. Bet nostrādāja :), katru dienu un parasti cilvēki tā neiepazīstas. Vēstule bija tikai tāds patīkams sākums, protams, ka es pie kārotā netiku uzreiz, man pat būtu garlaicīgi, ja arī būtu - man patīk, ja cilvēki parāda, ka nav uz muti krituši un tomēr prot arī uzturēt kontaktu. Sākām runāt, visai ikdienišķi, kā jau iepriekš teicu, vienkāršais virzītājspēks darbojās. Bija laiks, kad man likās, iestājies baigais pagrimums, nodomāju, vai nu tas kontakts pats nomirs, vai arī ir jāpārceļas no virtuālās dzīves un jāiepazīstas reālajā dzīvē.

Tā arī ir par to, ka ja sākumā liekas, ka ir klikšķis un vēlāk nav, vajag uzreiz pateikt, jo var gadīties, ka kamēr domā, kā otram pateikt, tas redz jau ir paspējis uzlikt savas stīgas uz Tavējām un var gadīties salauzt sirdi, ja protams, runa ir par iepazīšanos ar tuvākiem mērķiem.
Man personīgi, vienmēr ir bijis tā, ka kontakts pats nomirst, dabīgajā nāvē, par tā aizvākšanu man nav bijis jāpārpūlē smadzenes, enerģija vai jāraksta garas vēstules, no sērijas "Sākot ar šodienu mūsu kontakts tiek pārtrauks, sekojošo iemeslu dēļ... ", bet arī tā var, cilvēks ar saprātu pasmaidīs :)!
rudzis | 19.01.2012. - 11:45:17
Kā gan var iepazīties internetā?

Es iepazinos internetā šajā pašā lapā ar savu puisi ar kuru kopā esmu jau gandrīz četrus gadus! Tā kā tas ir iespējams.

Kā izvēlēties?

Sāc ar bildi. Ja pirmās maņas, kaut kāds, kaut vai mānīgs, vizuāls apmierinājums būs gūts, vari domāt tālāk.

Kā uzrunāt?

Atkarīgs no sitācijas. Palasi kādu viņa blogu, ja tāds ir un uzraksti viņam savas domas par to. Palasi viņa personības raksturojumu. "Aha, tu bieži lieto narkotikas!? Es arī!!" Un jau būs sarunas temats. Vel var uzsākt sarunu, ja viņš piemēram par kaut ko vaimanā savā profilā un tu vari viņu nomierināt, pažēlot. :D

Par ko runāt?

Tā nav problēma. Ja viņš gribēs runāties un būs runāšanas vērts, tad sarunas ritēs kā vecāsmātes vilnas kamols, kaķenes Smildziņas izstumdīts.

Un ko darīt ja, pēc pāris ziņu apmaiņām saprotu, ka šis cilvēks man nebūs inetersants, ka mums nav nēkā kopīga?

Nesaki to viņam. :) Draugs tev viņš nebūs, be ienaidniekus tev nevajag (tev jau tā ir daudz). :D Ja viņš kādreiz uzraksts "sveix", vai "kaa iet" bez jautājuma zīmes, tad līdzīgā garā atbildi! Tad jau arī viņš sapratīs, ka nekas nekur nevirzās (kā satiksme uz Pļavniekiem ap sešiem vakarā :( )! Katrā ziņā, neesi nepieklājīgs un atbildi uz viņa vēstulēm, pat ja tev neinteresē.

Nu, kaut kā tā... :D

Jā, tu esi sociopāts, bet tādi esam mēs visi! ^_^ Join the club (biedra maksa 50 Ls)!
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.