Lietotājs
Parole
goldingietis / ..dzirkstošākā no dienām.....

..dzirkstošākā no dienām..


Jā.. Tā bija diena. Laba Diena! Gluži kā dzirkstīgākais “Moet & Chandon" šampanietis*!
Viena no tādām dienām, kādas man atgadās tikai pāris reizes vasarā. Vai ziemā. Vai gadā?.. Vai dzīvē?.. Un citiem neatgadās vispār nekad. Kad pats esmu Pareizajā Noskaņojumā, kopā ar mani ir Pareizais Cilvēks, atrodamies Pareizajā Vietā un jūtamies.. Hmmmm.. Pareizi! (Šajā gadījumā ar jēdzienu “pareizs” es domāju visu to, kas liek justies labi MAN. Egoists, zinu. Bet – sasodīti labs veids kā dzīvot savu dzīvi!)
Es tikai vienkārši uz kādu brīdi sajutos vēl laimīgāks, vēl veiksmīgāks, bagātāks, vēl spēcīgāks un vēl nepieciešamāks, nekā jau esmu. Un, sev pašam pilnīgi neraksturīgas “tuvākmīlestības” uzplūdā sagribēju dalīties ar savu saulaini dzirkstošo noskaņojumu. Paldies cilvēkam, kurš bija ar mani šajā tik svarīgajā manas dzīves mirklī.
Tādēļ – lai dzīvo visi labie cilvēki (bet maitas – vienkārši nosprāgst!), lai glāzēs dzirkstī vīns, lai saules zaķi draiskojas tajā, līdz kopā ar mani pavisam apreibst no sajūsmas, lai gaisu man virs galvas vienmēr šķeļ lidmašīnu spārni, lai prāts nepiekūst & neapstāj ilgoties, lai triumfs kvēlo sirds asinīs, lai domām vienmēr apvārsnis par tuvu un debesis par zemu! Esmu atkal uzvarējis. Esmu atradis to vienu no kardināli svarīgajiem gabaliņiem manas dzīves “puzlē”, kurš, ievietots savā pareizajā vietā, dod pavisam skaidru ainu par to, kas mani sagaida vismaz turpmākajos 30mit gados. Un ko iespējams sasniegt, ja vien turpināšu tādā pašā garā. Tagad saprotu, kam bija vajadzīgi mani iepriekšējie 30mit – tikai tam, lai no neskaitāmajiem dzīves iespēju piespēlētajiem “puzles” fragmentiņiem atlasītu visus tos pareizos un man noderīgos; nu tos, kuriem kaut viena maliņa ir taisna (hei, jo mēs taču zinām, ka tikai tādi veidos mozaīkas apmali, vai ne??) Arī es šobrīd esmu izveidojis tikai savas dzīves ainas apmalīti. Tagad sāksim aizpildīt pašu ainavu. Un, lai gan es daudzmaz nojaušu, kādam attēlam tur galu galā vajadzētu iezīmēties, tad tomēr vēl pēc kādiem gadiem 30mit arī man pašam būs interesanti palūkoties, kas tad reāli no tā visa galu galā sanācis!
Bet pagaidām – uz priekšu! Un uz tikšanos pašam ar sevi pēc vēl kādiem gadiem 30mit..
[cerams, kaut kur atpūtas krēslā uz vēsas terases - mazā, balta marmora villā, pusdienlaika svelmē tvīksmīgi smaržojošo un šalcošo Korfu salas ciprešu paēnā Vidusjūras krastā]

C’ya then!!

P.S.
Nektarīni saulainā dienā kopā ar dzirkstošo vīnu un jūras vēju matos ir vienkārši nepārspējama kombinācija!

* - "Moet & Chandon" dotajā gadījumā gan, diemžēl, tikai aizvietots ar vienkāršāko "Asti Filipetti" versiju (mēneša beigu perioda diktēto finansiālo ierobežojumu dēļ )

Publicēja: goldingietis
Datums: 20.07.2011. - 22:38:22
Lasīts (reizes): 1860
Komentāri: 4
4 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
goldingietis | 23.07.2011. - 00:44:32
Nu Tu jau zini - ja kas, tad par tālāko jau privāti.. :)
aspectintime | 22.07.2011. - 16:19:35
hmm apskatishos grafiku kad man brivs, citad sezu ka piepe pedeja laika neko nezinu kas notiek romantiski
goldingietis | 22.07.2011. - 15:55:06
Sabiedrības sastādīšana dzirkstošā vīna un šampanieša baudīšanā & "kopistiskā" atdošanās procesā ūdens un vēja stihijai vienmēr tiek novērtēta. Esmu atvērts idejām! :)
aspectintime | 22.07.2011. - 13:12:47
mm pilnīgi šampi sagribējās romantiski uzrakstīts
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.