Lietotājs
Parole
goldingietis / Minūtes pēc kārtējā "fināla" (I)...

Minūtes pēc kārtējā "fināla" (I)


Z.V.Ē.R.S. somā, soma pašam plecos, pats “Rīgas Satiksmes” zili baltajā busiņā, busiņš – uz Mangaļsalas zilās jūras molu. “Lidojums” kādreiz tik ierastā, bet pēdējā laikā novārtā pamestā reisā.. Apmēram pēdējos četrus gadus novārtā pamestā! :D Kad ir bijusi patikšana, tad nav bijis laika un vice versa. Vakar.. Vakar beidzot vienā laika un telpas punktā saplūda gan laiks, gan arī patikšana. Protams, ne bez manis paša “piestrādāšanas”. Sen jau biju nosolījies, ka veiksmīgi pārvarot finālu (atsauksme uz manu iepriekšējo blogu “Minūtes pirms kārtējā fināla”) un “salaužot vienu vai pat divas kājas”, Baltijas jūras dieviem pienāksies ziedojums arī no manas puses.. Un, kā zināms, “dieviem” dotos solījumus labāk turēt, jo pretējā gadījumā šie var palikt ļoti kašķīgi; pat vēl kašķīgāki par mani pašu kārtējas darba nedēļas pirmdienas rītā. ;)

..okei, bet, lai pildītu dieviem doto solījumu, tad somas satura saraksts, kurā ietilpst vien viens pats Z.V.Ē.R.S., būs par maz.. Tādēļ ceļā no mājām uz jūru nepieciešams neliels technical stop Rīgas centra rajonā; piezemēšanos vēlams plānot apmēram tur, kur relatīvi netālu viens no otra atrodas gan garšīgu našķu, gan arī labu vīnu veikals. Vīns.. Jā.. Man šodien ir “code white” noskaņojums. Egoistisks noskaņojums.. Ergo – egoistisks “code white” noskaņojums! :D Rezultātā tam visam pēc mana uzlidojuma Rīgas centra iepirkšanās lokācijām somas satura saraksts (neskaitot ZVĒRU) vēl papildinās ar:

a) Arthur Metz “Pinot Blanc” (2004) baltvīnu (zinu, nav jau pati perfektākā izvēle, tomēr viegli saulaini baltai dienai piederas pavisam labi);

b) žāvētām melnajām plūmēm labākajā Emīla Gustava baltajā šokolādē (man vienmēr patīk asi krāsu kontrasti gan izskatā, gan arī garšas sajūtās); 

un, kā neatņemama sastāvdaļa – 

c) lētie papīra šņupautiņi (“papīra mutautiņi” t.b., jo uz mola parasti vienmēr diezgan pamatīgi velk un, lai gan esmu “gaisa pavēlnieks”, tad tomēr reizēm vēji sadumpojas un iziet pavisam “out of control”, liekot to pašu darīt arī manam degunam! :D). Skat, šķiet, par visu padomāts.

Tomēr, “pirmslidojuma pārbaude”..

Z.V.Ē.R.S. somā --- OK.

Baltvīns somā --- OK.

Šokolāde ar žāvētām plūmēm somā --- OK.

Vīnam piemērota glāze somā --- OK.

Papīra mutautiņi somā --- OK.

Noskaņojums (ne somā, bet pašam galvā! :D) --- OK.

Mūzika ausīs (Cerf, Mitiska & Jaren – Light The Skies) --- arī OK.

Pre-flight briefing complete, ready for take-off!!

..botām nesteidzīgi švīkstot pret trotuāra segumu un galvā līdzi dungojot ausis mielojošajiem Light The skies melodijas vārdiem:

And if you only knew,

Just how much the Sun needs you

To help enlight the sky -

You would be surprised.”

- es mēroju pavisam neīso pārceļojumu no centra uz Abrenes ielas autobusu pieturu. Lai dotos uz tikšanos ar Viņu; tik sen neredzēto, bet gandrīz vai pašu mīļāko 24tā maršruta autobusu (mīļāko pēc 22trā, protams! :D). Botas švīkst, zolēm samīļojot ietves asfaltu, mūzika skan, somas svars plecos arī jūtams; labi, izslēgsim nedaudz savu analizēt-kāro saprātu; galu galā MAN ir sestdiena, MAN ir saule, MAN ir silti, MAN ir labi.. Par citiem – MAN vienalga. Šodien nevērošu un neievērošu neko no apkārtējās pasaules un cilvēkiem, neredzēšu to bomzīti, kurš “iepērkas” kārtējā miskastē, neredzēšu to “cacu”, kurš kārtējās “D&G” saulenēs (Turcijas ražojuma, protams :D) gorās pretī uz ietves, nepamanīšu pat arī to kārtējo nevainojama brenda uzvalkā tērpto seksīgo augumu pie tikpat brendīga transportlīdzekļa stūres. Nepamanīšu tādēļ, ka šodien esmu egoists un esmu tikai pats sev. Jo arī mans transportlīdzeklis šai dienai ir Mercedes.. “Simts-un-cik-tur-vietīgs” zili-balts Mercedes Benz Citaro. :D ->

Publicēja: goldingietis
Datums: 22.05.2011. - 15:34:24
Lasīts (reizes): 1794
Komentāri: 0
1 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.