Lietotājs
Parole
angelius / Homoseskualitāte un latviešu valoda kļūst par modes lietu...

Homoseskualitāte un latviešu valoda kļūst par modes lietu


Pēdējo nedēļu laikā, kur tikai skaties, visur- dažādas tēmas par un ap homoseksualitātes tēmu.. Tad Zatlers piekrīt, ka vajadg sakārtot viendzimumparnterattiecības un tās ir jāaizstāv, pēc tam Buldozers piedraud nebalsto ši iemesla dēļ, Zatlers maina domas. Buldozers atkal balsos, atkal šī paša iemesla dēļ. MOZAĪAK puaž sašutumu. tad atkal juristi iejaucas, ka likumprojekts diskriminē heteroseksuāļus.. Rodas tāda sajūta, ka homoseksualitāte ir vienīgā lieta šajā valstī.pati svarīgākā.. Un tad nu varam aizmirst, ka valstī itkā esot krīze, ka liels bezdarbnieku skaits..Visi pievēŗšas šij tēmai. Bet varbūt tāds ir arī patiesais mēŗķis? Likt atkal tauti savā starpā "rieties"? Tāpat kā parakstu vāksāna, lai valsts skolās mačības notiktu tikai latviešu valodās. Es nezinu nevienu d/b grupu, kurā nebūtu aicinājumi iet parakstī"tes sakot cik tas ir ļoti svarīgi..  Mirsim ba"da, bet vismaz runāsim latviski. Mēs paši nemāka gramtiski pareizi uzrakstīt aicinājumus, bet tas nekas, piespiedīsiem tiem krieviem latviski runāt.. 
Nez. man šīs abas lietas šķiet speciāli aktualizētas šobrīd.. Vai tik valdībai kkas nav liels aiz ādas. Jo kā gan tā pēksņi sāka runāt par viendzimumpartnerattiecībām? Pavisam pēkšņi. (hmm, pirms prezidenta vēlēšanām.. kad plāno valsts uzņēmumus izpārdot pa lētu naudu..)Sagadīsānās? :)


Publicēja: angelius
Datums: 21.05.2011. - 11:25:32
Lasīts (reizes): 1886
Komentāri: 1
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
slit | 21.05.2011. - 11:48:50
>>> man šīs abas lietas šķiet speciāli aktualizētas šobrīd.. Vai tik valdībai kkas nav liels aiz ādas

Precizēsim dažas lietas.

Parakstu vākšanu par mācībām tikai latviski ierosināja VL-TBLNNK (kas atrodas opozīcijā). Valdība pret to izturas noraidoši.
Parakstu vākšana par otro valsts valodu ir krievvalodīgo radikāļu iniciatīva. Pret to noraidoši izturas gandrīz viss parlaments.
Histērija ap pabalstu griestiem ir visu trīs opozīcijas partiju populisms, no kura valdībai ir tikai liekas nepatikšanas.

Pozitīvi par partnerattiecībām Zatlers trešdien izteicās pats personīgi, grūti noticēt, ka kāds no valdošās koalīcijas viņu uz to "pamudināja".
Šlesers, kas sacēla brēku par to, ir no opozīcijas.
Zatlera demaršs ceturtdien atkal izskatās pēc viņa iniciatīvas, nespēju saskatīt, kā viņa rīcību būtu ietekmējusi koalīcija.

Tad kā īsti izpaužas VALDĪBAS pūliņi kaut ko tīšuprāt aktualizēt un uzkurināt?
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.