Lietotājs
Parole
angelius / Jaunumi...

Jaunumi


Dzīvojot katru dienu, arvien jaunas lietas var uzzināt. Piemēram, šodien es uzzināju, ka Latvijā ir arī tāda Garīgo lietu padome. Man tas tiešām bija jaunums.Bet kāds labums no šādas padomes? Pārstāv reliģiskās organizācijas. Lemj par to, kas pareizi, kas nē. Bet vai tad LR Satversmes 99. pants nenosaka, ka baznīca ir nodalīta no valsts? Kā izrādās, tas laikam jau tikai uz papīra.Kā tad Sudraba šo nav pamanījusi? Kāds reliģijai sakars ar ētiskiem jautājumiem? Ja jau paši mēdz rīkoties neētiski. Būtu psiholoģijas padome, tad viss kārtībā, psihologi pasaka, šīs lietas nav pareizas, taskaitē cilvēka garīgajai veselībai, vai otrādi, tas nekā neietekmē. 
Publicēja: angelius
Datums: 19.05.2011. - 15:42:37
Lasīts (reizes): 2002
Komentāri: 5
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (5)
kokavarde | 19.05.2011. - 16:37:44
Balto apkaklīšu kungiem vajag saglabāt varu un ietekmi, lai aitām ir pie kā pieķerties, jo homoseksuāļiem jābūt tiem sliktajiem - kādam taču ir jābūt (!), citādi vārds "grēks" paliek pārāk ikdienišķs, nu kam lai pieķeras ar to - o, atradām!
reven | 19.05.2011. - 16:29:01
Jā, bildei nav ne vainas:D
Sudraba atbild vairāk par finanšu kontroli.
Toties baznīcas noraidošo attieksmi nespēju saprast.Es ticu Dievam un Viņa priekšā mēs visi taāci it kā esam vienādi, vai ne?
kokavarde | 19.05.2011. - 16:28:15
Ir jau vēl joprojām :) varbūt uz prezidenta amatu riktējas - kas zi! A, ber, mums to padomju ir nereāli daudz, līdz šim neviens tā atklāti nav pielicis pirkstu līdzekļu izšķērdēšanai, gan jau, ka viss ir tā samudrīts, ka paskatoties uz dažu labu padomi nākas secināt, ka tā ir ļoti nepieciešama.
angelius | 19.05.2011. - 16:22:41
Vai tad Sudraba nebija valsts kontroliere? Vināi nav jāskatās, lai nauda netiktu lieki izšķērdēta? :)
kokavarde | 19.05.2011. - 16:06:59
Kāds tad Sudrabai sakars ar reliģijām un to organizācijām :)?

A, bet bilde laba! No sākuma pat neparādijās, vēl Nācarietis varēja ik pa laikam iemirgoties varavīksnē :))

Ja godīgi, tad man šķiet Baznīca jūt, ka tās ietekme zūd un nu lien visur kur var, pat pie bērnu zondēšanas ķeras klāt.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.