Lietotājs
Parole
goldingietis / piezīmes "uz maliņām" - šoreiz par ziemu...

piezīmes "uz maliņām" - šoreiz par ziemu


Nu ne-e.. Uz EFRO (jeb, prastajā laju valodā – Rovaniemi lidostu) es ziemas sezonā tā arī nepārcēlos. Vienkārt tādēļ, ka Santa tomēr ir absolūti neseksīgs darba devējs (vecs, resns un matains).. Otrkārt tādēļ, ka ienīstu “rūķus” kā potenciālos darba kolēģus.. Un treškārt – tādēļ, ka esmu par slinku, lai apgūtu atkal visu no jauna (standarta procedūras, “arrival & departure flight routes”, et cetera, et cetera..) jaunā lokācijā. Nē, mana vieta ir RIX. Pat tad, ja te nav iespējas strādāt ekskluzīvi tikai nakts maiņas.

Ja kas, tad mana personīgā ZIEMAS sezona joprojām turpinās; ņemot vērā to, ka savus svētkus svinu arī vien tad, kad to gribas man pašam. Respektīvi – sekmīgi izvairoties no parastās masas tradicionālajiem “sistēmas Ziemassvētkiem” tikpat ļoti tradicionālajā decembra “divdesmit-kādā-tur-datumā” - atļāvos SAVUS augstākminētos svētkus atzīmēt vien šā tekošā gada februārī. “Kaut-kādā-tur-padsmitajā”. Pavisam vienkārši. Tikai tādēļ, ka noteiktajā dienā un tai sekojošajā vakarā arī MAN pašam beidzot bija attiecīgo svētku noskaņa.. Smaidi? Varbūt pat smejies vai smīkņā? :) Par it kā “nevietā” svinētiem svētkiem? Go ahead. Šo pašu mežonīgo kļūdu pieļāva arī mani "it kā" draugi – kuri tagad ierindoti kategorijā “ne-draugi”. ;) (starp citu - reāli labs līdzeklis, kā atšķirot sēnalas no zelta graudiem!) Bet Tu droši drīksti to darīt - tādēļ, ka neesi mans draugs un kā tādam arī Tev nav ko zaudēt. Jo sekojoši & atklāti - ja reiz neesi man nozīmīgo personību listē – tātad arī Tavs viedoklis man nav pat žurkas pakaļas vērts. Vai, citējot manu iemīļotāko Southpark seriāla teicienu: “I don"t give a rat"s ass about that”. 

OK, rupjību, rādās, pietiks. Piedod. :) Un, kā šķietami pieklājīga, ieturēta un visādi citādi pozitīva (it kā) personība es vienmēr esmu gatavs formāli atvainoties, ja manis sacītais ir kādu aizvainojis/ievainojis/apvainojis/savainojis vai arī vēl da jebkādā citā nozīmē “-vainojis”. Turpmāk apsolos (šā posta ietvaros) būt labais puika & pozitīvs tēls.

Tātad jā.. Kādēļ vispār tas viss? Kādēļ pašreizējais bloga ieraksts? Lieta tā, ka šodienas meteoroloģiskie apstākļi man atkal nedod miera. Jo šķiet tā, it kā kāds “tur-apakšā” būtu sadzirdējis manu pieticīgo vēlmi. Jauks, mazs putenītis ar sniegu un lietu.. Tieši tas, ko savās domās vienmēr un arvien esmu vēlējies. Konstanti. Jo – atceries, ka es TOMĒR joprojām dzīvoju ziemā. :D Tādēļ.. Damn, atdodiet man sniega klāto skrejceļu.. Atdodiet man “boingus”, “fokerus” un “airbusus”, kuri izmisīgi cenšas nobremzēt līdz pat skrejceļa sarkanajām beigu līnijas ugunīm.. Atdodiet man melnās bezmiega nomoda nakts lēni un balti krītošās sniega pārslas uz airBaltic salātzaļās krāsas lidmašīnu astēm..  Atdodiet man freezing rain “met-prognozē” un ledaino miglu agrās rīta maiņas bezmiega stundās! Atdodiet man to visu un es atkal sajutīšos kā mājās! Nu labi – gandrīz kā mājās.. Jo tā ir ziema – MANA ziema, kurā esmu nodzīvojis pietiekami ilgu laiku, lai to sauktu jau par SAVU un nevēlētos vairs neko citu. Negribu vasaru. Nevēlos šķirties. Gribu ziemu. Jo to es izprotu, saprotu & pārzinu ikvienu tās paģērēto standarta procedūru un prasību.

Šodien šķiet, ka mana klusā lūgšana ir tikusi uzklausīta. Ziema is back! :D GO AHEAD!!

..kaut vai arī, ja tikai šodien..

(Hmmmmmmm, vai plus vēl arī kādam citam bez manis šķiet, ka Portālā izmantotais zaļās krāsas tonis gandrīz precīzi atbilst arī tam pašam PANTONE kataloga zaļās krāsas tonim uz airBaltic lidžeņu astēm??)

Publicēja: goldingietis
Datums: 28.03.2011. - 21:20:35
Lasīts (reizes): 1716
Komentāri: 0
3 cilvēkiem patīk šis blogs
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.