Lietotājs
Parole
goldingietis / .."no-lifer", "CODE-RED" & "Mas La Plana".. (II)...

.."no-lifer", "CODE-RED" & "Mas La Plana".. (II)


->(continued)

Tad lūk. Tieši no šāda savas “brālības” pārstāvja šodien arī saņēmu “Code Red” SMS. “Code Red”, savukārt, no tā saņēmēja pieprasa.. Jā, laikam atkal nepieciešama kārtējā zemrindas piezīme. :)

“Code Red” SMS atšifrējumā nozīmē “man-nepieciešams-ar-Tevi-satikties-lai-nopietni-parunātos-un-lūdzu-parūpējies-par- pietiekamu-sarkanvīna-krājumu-jo-es-patiešām-jūtos-draņķīgi”. Otrs variants ir “Code White” SMS (atšifrējas kā “hei-savācamies-kopā-un-labi-pavadām-laiku-priekos-sarunās-un-nebēdnīgās-asprātībās -kuras-dzirkstī-un-atveldzē-tikpat-labi-kā-svaigākais-baltvīns”). Jo viens no NL nesatricināmiem stūrakmeņiem ir ticība faktam, ka pozitīvas un baudāmas noskaņas radīšanai starp diviem un/vai vairākiem draugiem bez pašu personības pievilcīguma nozīme ir arī vēl citām šīs dzīves “garšvielām” un arī tam laikam, kuru veltām otram/pārējiem cilvēkiem. Dzīvē nekad un nevienam NAV DOTS PIETIEKAMI DAUDZ LAIKA, lai izbaudītu visu. Tāpēc mūsu pienākums ir pašiem izbaudīt un prast novērtēt TIKAI LABĀKO. Un pēc tam arī otram dot labāko. Savā ziņā egoistisks hedonisms, “divvārdsakot”. :)

Tā gan.. Saņemta “Code White” SMS tad parasti arī nozīmē vienkārši lielisku laika pavadīšanu kopā ar sev mīļiem & tuviem cilvēkiem. Savukārt, “Code Red” SMS – divvientulību kopā ar kādu, kurš Tevi ir uzskatījis par pašu piemērotāko dziļu nakts stundu sarunu biedru. No matter what..

Un, atgriežoties atkal pie sākuma, šoreiz, šajā “Code Red” gadījumā es zināju, ka man ir nepieciešams [pienākums] nodrošināt VISU. Tu biji īpašs.. Gadījums bija īpašs.. Laiks bija īpašs.. VISS bija īpašs!! “Code Red” pieprasa sarkanvīnu.. Pēc darba maiņas beigām atliek tieši stunda laika, lai nokļūtu līdz centram un tajā sameklētu nepieciešamo. TAS arī bija galvenais iemesls, kādēļ šovakar man zeme deg zem kājām. Busiņš no lidostas līdz centram (neciešamas, bezgala garas 25 minūtes), pēc tam amoka cienīgs (lai tikai līdz 2200 paspētu!) skrējiens labākā “Mas La Plana” Cabernet Sauvignon sarkanvīna no Spānijas “Torres” vīndaru dinastijas meklējumos (es jau sacīju - “īpaši cilvēki prasa īpašas lietas”) cauri galvenajiem iepirkšanās centriem (rezultāti: RIMI - FAIL, “Eurowine” - FAIL, “Hansa Wine Gallery” - FAIL) , kamēr vecajā, labajā “Stoķītī” - alelujā, paldies, Bakh, paldies visas saldkairās bakhantes! - beidzot atrodu meklēto. “Mas La Plana” 2004. gada “vintage” Cabernet Sauvignon sarkanvīns.. Saskaņā ar vīnziņu “Berry Bros. & Rudd” pieejamo informāciju 2004ais vīnogu ražas gads attiecībā uz Spāniju novērtēts ar 9 punktiem 10 punktu skalā; tātad – ŅEMAM!! Mmmmmmmhhhhhhhh.. :)) Vēl pāris nervozas “pēdējās pirms-2200” minūtes rindā pie kases un tad.. Jā, beidzot varu dot savu akceptu saņemtajam “Code Red”. I"m ready.

..nu jau “Mas La Plana” mierīgi dziest, gaidot kārtējo NL “Code Red “ SMS, kura vēstīs, ka līdz Tavas ierašanās momentam atlikusi vien vairs tikai stunda. Tad arī būs laiks to dekantēt (tobiš - “saliet karafē” :) ), lai sarkanvīns nedaudz “atelpo” un atraisa visas savas labākās garšas nianses. Aizdedzināt vīraka stienīti.. Izvēlēties labāko mūzikas izlasi.. Lai vēlāk & pēc tam.. Nu jā, lai vēlāk tas viss tikpat veiksmīgi atraisītu Tavas domas & balsi un arī pavēstītu man visu to, kas vien sakrājies Tev uz sirds. ;) Un es zinu, ka tad, kā jau aizvien jebkurā savā akceptētajā “Code Red” gadījumā vienkārši ērti ieritināšos zem segām, Tevis dēļ [uz brīdi] aizmirsīšu par apkārtējo pasauli, palēnām malkošu sarkanvīnu.. Sajūtot, kā tas pirmajā ieelpā mīksti atsitas pret aukslējām, atstājot uz tām vien viegli mulsinošu, pirmajam grēkam līdzīgu rūgtenu, saldkairi sausinošu tanīnu garšu, kura liek visām mēles garšas kārpiņām iekvēloties baudkārā “VĒL! VĒL!” pēcgaršā, kamēr nākamajā baudas niansē un vienkārši aizvērtām acīm ieklausīšos ikvienā Tavas balss noskaņā & tonī, cenšoties to sabalsot ar vīna nektārā viegli manāmo trifeļu, grauzdiņu un [nedaudz] pīlādžu ogu aromātu - jo es ticu, ka tas ir iespējams. Tāpat kā ir iespējams piemeklēt ikvienam vīnam atbilstošāko skūpstu.. ;) Un, kā jau NL hedoniķim-egoistam man nav svarīgi par ko tieši Tu runāsi - par esošo laiku, par vakardien pārdzīvoto vai arī par nākotnes iecerēm; es zinu, ka vienkārši ieklausīšos & tāpat kā sarkanvīnu mūsu glāzēs izgaršošu IKVIENU Tavas balss skaņu, izbaudīšu to no “alfai” līdz pat “omegai” un vienlaikus no siltuma un labsajūtas sajutīšos kā mazs kaķēns, kuram pēkšņi iegribējies.. njāāā.. murrāt! Kaut arī viņš varbūt to lāgā nemaz tā īsti arī vēl (vairs?) neprot! :D

..jo mēs taču esam egoistiski hedoniķi, vai ne?..

Publicēja: goldingietis
Datums: 13.10.2010. - 04:35:42
Lasīts (reizes): 1606
Komentāri: 2
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
goldingietis | 16.10.2010. - 03:26:44
Mhmmmm, Ramelia.. :) Tā gan nav īsti grēksūdze.. Drīzāk tas ir "atlikums", kurš neievietojās manas materiālās dienasgrāmatas lappusēs un kā tāds nonāca virtuālajā vidē.
Starp citu, es lielākoties vienmēr esmu centies pieturēties "kāpinājuma" literārās kompozīcijas veidam - tādēļ arī, iespējams, ka otrā daļa padevusies nedaudz vairāk baudāma, kā pirmā.
Zināma līdzība ar labi izturētu vīnu - jo tas vēlāk baudīts, jo šķiet labāks esam.. ;)
Es ieteiktu pārāk daudz nedomāt, bet gan vienkārši "miksēt" kopā gan intimitāti, gan arī patiesumu. Kādās proporcijās? Tas gan paliek Tavā ziņā! :))
rameelia | 15.10.2010. - 22:55:52
Ha. Savā ziņā es Tavu citu acīm nedomāto, bet citu acīm publicēto egoistiska hedonista grēksūdzi (neņem ļaunā, tas it nemaz nav domāts ciniski, bet ir tikai tavu vārdu parafrāze) izbaudīju ar daudz lielāku garšu, ja tā var tekit, kā pirmo "Code_Red" daļu. Intimitāte? Patiesums? Lai tas pakiek atklāts jautājums.
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.