Lietotājs
Parole
goldingietis / ..(:mazais Delta:).....

..(:mazais Delta:)..


Baltais rotaļu lāčuks tepat vien blakus - uz spilvena. Un es atkal sajūtos kā mazs bērnelis, kuram gribas palīst zem segas, lai noslēptos no visiem. Man ir mīļas šīs vēlās vakara un nakts stundas, kurās varu nedomāt. Varu atļauties nedomāt, jo nevienam no manis nekas nav vajadzīgs. Ir labi tā.. Apķert lācēnu un aizmirst par visu. Kaut gan "corrections" - sīki bērneļi diezin vai niekosies ar ķiršu ūdenspīpes dūmiem. Ar šo netikumu esmu aizrāvies pamatīgi. Ceru, ka mazais Delta to piecietīs. :) Delta? Nav nejaušība, ka nu jau uzticamo gultas biedru esmu nokristījis savas mīļākās lidmašīnas vārdā. Ko gan citu no manis varēja sagaidīt.. :) Bet tad, kad veikala plauktā ieraudzīju viņu blakus sen izsapņotam un beidzot atrastam lidmodelim - tad vienkārši nostrādāja acumirkļa instinkts un viņš ātri vien pārceļoja uz somu, lai pēcāk mājās no tās iztraustos un ieņemtu savu likumīgo vietu man blakus uz spilvena. Es jau sacīju.. Šad un tad esmu bērns, kuram patīk paklīst pa rotaļlietu veikaliem. Meklējot kaut ko īpašu. Pavisam īpašu. Tad piemirstu, ka esmu noķeipis šeit jau vairāk par ceturtdaļgadsimtu un džekam manā statusā diezin vai klātos piņķerēties ar baltiem, pūkainiem rotaļu lācīšiem. Bet gribas. Gribas pieķerties un vairs nelaist vaļā. Tas man vienmēr sagādājis pietiekami daudz problēmu; es domāju - vienlaicīgi savietot sevī tik atšķirīgas personības. No vienas puses nepārtraukta kontrole, savākšanās un atbildība, kamēr no otras - vēlme pieķerties, samīļot un pasargāt. Paļauties un uzticēties. Bet vai tā gan arī nav gandrīz ikvienas domājošas būtnes fundamentālā problēma? Saglabāt viengabalainību par spīti tādām sajūtām no kurām ikviena nes katra savā virzienā? Ir mirkļi kad šķiet - vēl nedaudz un arī pats sadalīšos pirmatnējos atomos, lai pārstātu eksistēt. Personības dalīšanās. Baidos. Bet jāsavācas. Tādēļ tas viss. Tādēļ ir stundas, kurās braucu augumā citiem.. Un ir stundas, kurās piņķerējos ar spēļu lācīšiem. Arī šodien. Visa diena aizvadīta pie laptopa plānojot, analizējot un darot to, kas man padodas vislabāk. Domas no tā visa pamatīgi nogurst. Un tad gribas pabūt nedaudz citādākam. Tad man ir mazais Delta.. Nakts stundas.. Un ķiršu garšas dūmi. :)
Publicēja: goldingietis
Datums: 06.04.2009. - 00:58:21
Lasīts (reizes): 1841
Komentāri: 6
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (6)
rendija | 10.04.2009. - 10:51:02
:D... njā... Tad jau tam, kurš tevi privatizēs, jabūt gana viltīgam.

Kad uz spilvena tiek vismīļākais cilvēks, pat mīļākajam plīša izstrādājumam nākas prasties.
goldingietis | 08.04.2009. - 02:52:19
Rendij - tautai (gejiem) piešķirtie privatizācijas sertifikāti jau sen ir izbeigušies.. :) Un, ja arī nebūtu, tad šaubos, vai kādam tie atrastos pietiekami lielā skaitā, lai izdotos mani privatizēt. ;) Nāktos samesties.. A man da jebkādas grupveida izdarības īpaši pie sirds neiet.. :D
Hmmm.. Bet vai tam ir kāda nozīme, ka tas, kurš ir pats mīļākais - tam vienmēr tiek dota vieta uz spilvena? Es domāju - manam lāčukam, Tavam Lāčukam.. Palūk, droši vien arī exs-super savu začīti nometinājis uz spilvena.. Protams tad, kad neiet ar to nerātnās rotaļās.. Droši vien. :))
rendija | 07.04.2009. - 22:25:32
brīnos, kā Tevi neviens vēl nav noprivatizējis? Gudrs, talantīgs, sīvs, bet labsirdīgs cilvēciņš... I kur tie geji skatās?! Ko?

Ja par mīļlietām, tad man ir lauvēns. Dumš tāds, bet mīlīgs... Sargā palodzi. Protams, ar Lācīti, kurš tagad čuc uz mana spilvena, nekas nevar spēkoties. Neviena mīllietiņa.
exs-super | 07.04.2009. - 20:18:50
A man ir liels zakjis . Dazreiz mees ejam neraatnaas rotaljaas :)
goldingietis | 06.04.2009. - 01:16:11
Tas arī liecina par neapzinātiem instinktiem. :)) Un jā, nav jau svarīgi - Rimi, Maksimā vai kaut uz ielas atrasts; bet tas ir kaut kas, par ko sajūtas teic - MANS!
sqare | 06.04.2009. - 01:09:20
Man ir par 1LS reiz Rimi nopirkts suņuks :)
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.