Lietotājs
Parole
goldingietis / ..Aquarius Candlemas.....

..Aquarius Candlemas..


Nakts no 3. uz 4. februāri ir pavisam īpaša. TAGAD JAU ir īpaša. Tādēļ, ka pēc ilgiem meklējumiem es beidzot nonāku pie tās būtības, kāda man patiesībā piemīt. Es atbrīvojos.. Kā? Caur uguni. Cauri liesmām, no kurām Visuma pirmsākumā ir radušies visi atomi, kurus pašlaik uzdrīkstos saukt par saviem un kuri tikpat nemanāmi arī atbrīvosies cauri liesmām, kad manis vairs nebūs. Esmu uguns, mana zīme ir uguns un mana būtība ir uguns, kuru vienmēr esmu centies vairāk vai mazāk sekmīgi savākt un apvaldīt. Tomēr reizēm.. Jā, reizēm tas kļūst par grūtu. Tad gribas būt tādam, kāds esmu; gribas uzvesties kā uguns liesmai, kura nešķiro, bet vienlīdz labi var gan sasildīt, gan arī sadedzināt..
..šajā gadā pēc Sabata kalendāra Kandlema jeb Imbolka (Uguns) svētki ir svinami tieši šajā laikā, šajā naktī no 3. uz 4. februāri, kad saule atrodas 15 grādu stāvoklī Ūdensvīra zīmē. Jeb – tieši pusceļā starp ziemas saulgriežiem un pavasara ekvinokciju. Tas ir pavisam īpašs laiks, viena no četrām fiksētajām Sabata pozīcijām, kura piešķir papildus spēku visiem maģiskajiem rituāliem. Jo īpaši tiem, kuru rezultātā tiek invocēts vai arī evocēts, pielietots un vadīts Uguns elements.
Sen jo sen, vēl tad, kad cilvēku prāts vēl bija tīrs no xiešu sludinātajiem meliem - šajā laikā mēs svinējām saules un siltuma atgriešanos. Mēs dejojām un līksmojāmies cauri naktij pie neskaitāmiem ugunskuriem un lūdzām no sava Radītāja dzīvības spēku un auglību visam turpmākajam gadam.
Uguns ir spēcīga un nevaldāma; tā ir visa sākums un beigas, visa Alfa un Omega. Žēl, ka biju nedaudz to piemirsis..

Uguns maģijā un meditācijā - tā nozīmē pašpaļāvību, slavu, patiku, stipru vitalitāti, dziedināšanu, aizsardzību, veiksmi, maģisko spēku, radošumu, entuziasmu, enerģiju, izturību, kontroli. Rituālā pareizi vadīts un kontrolēts, invocētais/evocētais uguns elments palīdz īstenot atriebi, dusmas, seksuālo kaisli, drosmi un izrēķināšanos ar ienaidniekiem, dod nepieciešamo enerģiju visiem melnās maģijas rituāliem. Atmodina kaisli, enerģiju, seksuālo enerģiju un fizisko iekāri, drosmi un gribasspēku.
Kā nevaldāms un elements uguns perfekti izmantojama sevis enerģizēšanai pirms melnās maģijas rituāliem, kuros tā piesauc trakojošu un svelmainu atriebi. Jo Uguns – tā neko nepiedod.
Uguns ir īpaša; tā prasa cilvēku visu, reizēm arī paņem visu, neko neprasot, bet arī tikpat daudz atdodot pretī. Tā ir spēks un paļaušanās uz sevi. Tikai uz sevi. Tā dod varu pašam pār sevi un arī citiem. Tādēļ šajā naktī, šonakt pirmo reizi savā mūžā - es beidzot no sirds un nešauboties pielūgšu savu patieso Radītāju un savu būtību.

AVE!
Publicēja: goldingietis
Datums: 03.02.2009. - 02:27:03
Lasīts (reizes): 2029
Komentāri: 2
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
pichuks | 13.02.2009. - 13:04:10
Tieši tā jo cietīsi netikai pats, bet citi ar :)
hermejs | 03.02.2009. - 11:44:28
Daries prātīgi un nenosvilini dzīvojamo platību. AVE
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.