Lietotājs
Parole
goldingietis / ..bez virsraksta (1).....

..bez virsraksta (1)..


Eksistenciāls jautājums - kādēļ LV sarūpēta 7-star METAXA mīļajās mājās garšo draņķīgāk pat par GR "entry level" 3-star METAXA zem Korfu zvaigžņotajām nakts debesīm Vidusjūras krastā?! Lai gan vērtība LVL un EUR izteiksmē ir ekvivalenti samērojama.. Netaisnīgi. Vai varbūt atslēgas vārds visam šim noslēpumam ir pavisam tik vienkāršs - "krutka"?.. Acīmredzot. Jo citādi nevaru to izskaidrot. F**k. Tomēr pēc ilgām "pūlēm" sasniegtais rezultāts šā vai tā ir identisks - viltīgi maldinoša, nomierinoša Grieķijas "šķidrās saules" zeltaina miera & siltuma sajūta visā augumā un ikvienā loceklī; vēlme pēc ūdenspīpes plus relatīva samierināšanās ar sevi un apkārtējo pasauli. Pat arī tad, ja tajā pašā laikā lieliski apzinies, ka faktiski samierināšanās ar sevi un savu vietu šai saulē - tas ir viens no pašnāvības veidiem, kurš būtu iespējams vien pilnīga prāta aptumsuma stāvoklī, kad rodas saldi maldīga ilūzija par šo pasauli kā mierīgas koeksistences vietu; par pasauli kā "līdzās-pastāvēšanas" vietu, kurā nav nepieciešams pārkost rīkli konkurentam, lai pierādītu sevi; par pasauli, kurā neeksistētu "ja-kāds-tev-iesit-pa-vienu-vaigu-tad-smērē-viņam-pretī-pa-otru" princips. :P Double f**k.. Reizēm jūtos nedaudz noguris. Kā šodien. Šovakar. Un gribas aiziet tālu projām no pašreizējā dzīves veida. Tālu projām no pašreizējās atbildības. Tas nenozīmē, ka esmu gļēvulis vai mīkstčaulis, nē. Tas nozīmē tikai sajūtu (r)evolūciju; tikai apjausmu par to, ka brīžiem smagi piegriežas pat baudāmākā atbildība un tad gribas izmēģināt ko citu.
Publicēja: goldingietis
Datums: 07.09.2008. - 04:40:17
Lasīts (reizes): 1860
Komentāri: 1
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
madzinsh | 07.09.2008. - 21:36:24
uhh ... kā man tas dzēriens nepatīk ... ko gan neesmu dzēris, bet labāku par tīru šnabi pagaidām netarodu ... ar domu, ka tu zini ar ko rēķināties ...
© Lesbi.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.